LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT
Hit komadi

Kako preživjeti visoke temperature u uredu? Donosimo vam prijedloge outfita za ljetni poslovni styling

Dok se temperature tijekom ljeta sve više povećavaju, mnogi od nas nailazimo na problem koji se tiče odabira odgovarajućih outfita prikladnih za ured. U nastavku pogledajte koje smo stylish ideje izdvojili.

Dok se temperature tijekom ljeta sve više povećavaju, mnogi od nas nailazimo na problem koji se tiče odabira odgovarajućih outfita prikladnih za ured. U nastavku pogledajte koje smo stylish ideje izdvojili.

Ljeto je razdoblje u godini kada se većina ljudi najčešće odlučuje za promjenu, bilo da je riječ o promjeni imidža ili jednostavno tek "osvježavanju" vlastite garderobe. Što se tiče lookova za posao, upravo je ljeto vrijeme u kojem se znamo susresti s izazovima. Majice s tankim naramenicama, kratke hlače ili suknje, otvorene majice... Sve su to komadi koji se često ne uklapaju u naš dresscode na poslu.

Bez obzira na to što su pravila poslovnog odijevanja danas mnogo ležernija nego što su bila prije, svakodnevni pronalazak outfit ideja za ured i dalje nije nimalo jednostavan zadatak. Potrebno je voditi računa o nekoliko stvari - odabiru materijala, bojama odjeće, kao i kroju komada koje biramo. Umjesto tamnih, pripijenih odjevnih predmeta u ljetnim danima tako se radije okrećemo laganijim i prozračnijim komadima svjetlijih boja.

image
VALENTINA VALDINOCI LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT
image
TATIANAK/BACKGRID
image
VALENTINA VALDINOCI LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT
image
MATTIA ARIOLI LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT

Jedan od komada s kojim nikada ne možemo pogriješiti je midi ili maksi haljina. Bez obzira na to nosite li radije jednobojne ili one s uzorkom, lepršave haljine uvijek su savršen izbor kada govorimo o ljetnom poslovnom looku. Osim što idu pristaju gotovo svakoj obući, od mokasinki, salonki na petu pa sve do balerinki, uz njih će visoke temperature biti i znatno prihvatljivije.

image

Stradivarius sunčane naočale (9,99 eura)/Malone Souliers cipele s malom potpeticom (416 eura)/Zara košulja-haljina (29,99 eura)/Bottega Veneta kožna torba (4500 eura)

STRADIVARIUS/MYTHERESA/ZARA

Osim haljine koja je neizostavni komad svakog ljeta, a ujedno ju možemo i nositi na posao u brojnim kombinacijama, odličan izbor je i satenska suknja. Bez obzira na to hoćemo li je kombinirati s bazičnim T-shirtom ili chic bluzom, riječ je o modnoj kombinaciji koja je idealna za sve one koji ovo ljeto borave u uredu.

image

Mango naušnice (9,09 eura)/Adidas Samba tenisice (100 eura)/Zara sivi T-shirt (12,95 eura)/Zara satenska midi suknja (12,99 eura)/Prada kožna torbica (1900 eura)

ADIDAS/MANGO/ZARA/MYTHERESA

Za sve one koji se radije odlučuju za hlače, čak i kada su ljetne vrućine, savršene su one lepršavog i laganog kroja koje će savršeno izgledati u kombinaciji sa chic prslukom.

image

Versace salonke na petu (553 eura)/Zara prsluk od mješavine lana (25,95 eura)/Zara plisirane hlače (29,95 eura)/Valentino Garavani kožna torba (1610 eura)

MYTHERESA/ZARA
Linker
03. srpanj 2024 14:25