Leopard uzorak

 INSTAGRAM
Životinjski print

Leopard je najvrući trend ljeta, a naše slavne dame ga jako vole i odlično nose, neke kao detalj, druge od glave do pete

Popularni uzorak ne slilazi s liste najpoželjnijih, a pogledajte kako su ga u svoje ljetne kombinacije uklopile naše trendseterice.

Popularni uzorak ne slilazi s liste najpoželjnijih, a pogledajte kako su ga u svoje ljetne kombinacije uklopile naše trendseterice.

Leopard uzorak snažno je izdominirao modnom scenom i hight street brendovima koji su ga lansirali u svim varijantama - od odjevnih predmeta, preko šešira, pa sve do dodataka poput sunčanih naočala i marama. U moru zanimljivih komada, nisu mu odoljele ni naše domaće zvijezde koje su ga, svaka na svoj način, uvrstile u svoje ljetne lookove. Neke od njih nose ga tako od glave do pete, dok su ga druge koristile samo kako bi ovim trendi dodatkom "začinile" svoj klasičan stil.

Glumica Nataša Janjić Medančić, "divlji" je uzorak koristila u formi detalja pa je tako svoj outfit podcrtala trendi šeširom koji osim estetske funkcije ima i onu zaštitnu od sunca, što ga čini idealnim ljetnim dodatkom. Odlučila se i za hrabru varijantu "uzorkom na uzorak" suprotstavljajući "leoparda" mornarskim prugicama. A za dozu neutralnosti odjenula je kratke bijele hlačice.

Za isti se statement komad odlučila i Raquel Rakitić, supruga nogometaša Ivana Rakitića, spretno kombinirajući klasiku u verziji jednodijelnog kupaćeg kostima i it komada, točnije neodoljivog šešira iz Zare sa šarmantnim, neporubljenim obodom.

Još jedna supruga nogometaša također voli ovaj atraktivan uzorak. Naime, Adriana Ćaleta-Car tako je obukla leopard hlače, a kao savršene modne partnere pridružila im je torbicu u konjak nijansi, običnu bijelu majicu i uvijek odličan izbor, traper jaknu.

Popularna voditeljica i pjevačica Minea u ovom je "modnom slučaju" prigrlila minimalizam pa je lepršave hlače aktualnog printa s efektnim bočnim prugama upotpunila s bijelim kratkim topom i tenisicama. A u prvi plan ipak su došli njeni crveni nokti, koji se na velika vrata vraćaju kao trend jesenske sezone.

Maja Šuput je za scenski nastup posegnula za pripijenim kombinezonom oslikanim najmodernijim uzorkom čime je potvrdila kako je od glave do pete usvojila slavne šare.

U izrazito ženstvenoj varijanti, leopard uzorak usvojila je pjevačica i stilistica Silvia Dvornik, odjenuvši lepršavu ljetnu haljinu maksi duljine. A kao idealan detalj odabrala je veliki slamnati šešir, koji je također jedan od must have komada ljeta.

Široke hlače, koje se pri donjem dijelu šire u lagani trapez izbor su glumice Ane Begić-Tahiri. Ona ih u casual varijanti nosi uz pamučnu majicu s natpisom, adidas tenisice i crni, kožni sako. Jako cool.

Kako bismo vam olakšali izbor, odabrali smo nekoliko hot komada koje možete isfurati u svom originalnom stilu.

image

Mango, hlačice 39,99 eura

PRESS
image

Net-A-Porter, Skin, haljina 254 eura

PRESS
image

Stradivarius, šešir 12,99 eura

PRESS
image

Zara, šešir 19,95 eura

PRESS
image

Bershka 9,99 eura

PRESS
image

Zara, hlače 29,95 eura

PRESS
Linker
09. rujan 2024 12:01