Loewe je brend br. 1 drugog kvartala

 LOEWE
Fashion report

Miu Miu više nije najpoželjniji brend svijeta, svrgnula ga je inovativna španjolska modna kuća

Dolazak dugoočekivanog filma "Izazivači", s kostimima koje je dizajnirao kreativni direktor brenda Jonathan Anderson i odabranim artiklima dostupnim za kupnju, svakako je pomogao ovom uspjehu.

Dolazak dugoočekivanog filma "Izazivači", s kostimima koje je dizajnirao kreativni direktor brenda Jonathan Anderson i odabranim artiklima dostupnim za kupnju, svakako je pomogao ovom uspjehu.

Platforma za analizu Lyst četiri puta godišnje objavljuje izvješće koje pobliže opisuje trenutno stanje u modnoj industriji. Nakon objavljene analize o najpopularnijim brendovima za prvi kvartal 2024. objavljena je i onda za drugi kvartal. Brend Miu Miu s prvog mjesta svrgnuo je luksuzni španjolski brend Loewe. S bogatom poviješću i prepoznatljivim dizajnom, poznat je po vrhunskoj izradi kožnih proizvoda. Loewe je najpoznatiji po svojim luksuznim kožnim torbama, novčanicima i drugim modnim dodacima, a pored kožnih proizvoda brend proizvodi i odjeću, obuću i razne dodatke za muškarce i žene. Ovog kvartala Loewe je bio sponzor Met Gale, lansirao je novu kolekciju Paula’s Ibiza, predstavio svoju reviju muške odjeće SS25 u Parizu, izbacio Pride capsule kolekciju i obukao Zendayu, Ayo Edebiri i Jonathana Baileya. Dolazak dugoočekivanog filma "Izazivači", s kostimima koje je dizajnirao kreativni direktor brenda Jonathan Anderson i odabranim artiklima dostupnim za kupnju preko Loewea, svakako je pomogao uspjehu Loewea.

Miu Miu je poznat po svojim eklektičnom, inovativnom i često eksperimentalnom dizajnu. Brend često kombinira retro elemente s modernim detaljima, stvarajući jedinstvenu i prepoznatljivu estetiku i zbog toga je dugo držao mjesto na tronu, no ni sada na drugom mjestu ne zaostaje puno. Na popisu najpoželjnijih komada u proteklim mjesecima našle su se između ostalog tenisice nastale u suradnji sa sportskim brendom New Balance koje su se rasprodale u samo nekoliko sati nakon lansiranja na tržište, a nedavno je izašla nova dekonstruirana varijanta kultnih tenisica - klasika je narušena, a proporcije su iznova osmišljene uvođenjem ultra ravnog potplata.

Budući da je riječ o jednom od najpoznatijih i najuglednijih luksuznih modnih brendova na svijetu, ne čudi da je visoko treće mjesto zauzela Prada. Poznata je po svom minimalističkom, elegantnom dizajnu koji kombinira tradiciju sa suvremenim trendovima. Miuccia Prada, kreativna direktorica brenda, često eksperimentira s novim materijalima i neobičnim elementima, što rezultira unikatnim i avangardnim komadima i upravo zato Prada često postavlja modne trendove umesto da ih prati. Njihove kolekcije su inovativne i često iznenađujuće, što ih čini poželjnim među modnim entuzijastima.

Linker
06. rujan 2024 23:41