VINCENZO GRILLO LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT
Must have

MODNI KOMAD TJEDNA Torbe od rafije omiljeni su ljetni dodatak, imamo favorita za 169 eura

Riječ je o modelu koji se posljednjih godina izrazito popularizirao i zauzeo sam vrh streetstyle modne scene.

Riječ je o modelu koji se posljednjih godina izrazito popularizirao i zauzeo sam vrh streetstyle modne scene.

Torba je modni dodatak koja je u stanju transformirati apsolutno svaki naš look, a ovog ljeta - ona izgleda bolje nego ikad prije. Nosimo ju u različitim veličinama, modelima, bojama i uzorcima, model koji posljednjih tjedana najviše nose mnoge poznate trendseterice i it djevojke čije stilove rado pratimo jesu takozvane torbe od rafije - materijala dobivenog iz lišća palme - jednog od najvećih sinonima za ljeto i opušteni način života.

S ljetnim danima i u naše omiljene trgovine i web shopove stigle su nove kolekcije i donijele mnoštvo neodoljivih modela, a među njima se posebno istaknuo high street brend Massimo Dutti. Naime, upravo smo u njihovoj raznolikoj ponudi pronašli torbu od rafije koja nas je osvojila na prvi pogled - torbu koja je naš izbor za modni komad tjedna.

image

Massimo Dutti shopper torba od rafije s kožnim ručkama (169 eura)

MASSIMO DUTTI

Ovu hit shopper torbu od kombinacije rafije i ovčje kože s kožnim remenjem moguće je kupiti po cijeni od 169 eura, i to u trgovinama ovog poznatog brenda ili njihovom službenom webshopu. Da je riječ o modnom dodatku koji bi uistinu mogao biti jedan od velikih hitova ovog ljeta, dokazuje i činjenica kako je na stanju preostalo još samo nekoliko komada.

Osim što se ističe svojim prirodnim i autentičnim izgledom, zahvaljujući njezinom rustikalnom šarmu - ova Massimo Dutti torba savršeno će pristajati gotovo svakom outfitu. Bez obzira na to tražite li modni dodatak za everyday izlazak, odlazak na plažu ili dio poslovnog stila, izgledat će jednako dobro za što god se odlučili. U nastavku donosimo i stylish prijedloge kako ju stilizirati i modno ukomponirati u stil ove sezone.

Everyday style

image

Massimo Dutti torba od rafije (169 eura)/Adidas Samba tenisice (100 eura)/Mango pleteni top (8,99 eura)/Mango naušnice (13,99 eura)/Zara bermude od trapera (19,95 eura)

MASSIMO DUTTI/ADIDAS/MANGO/ZARA

Business chic

image

Zara kožne cipele s kitten potpeticom (39,99 eura)/Massimo Dutti torba od rafije (169 eura)/Zara pamučna majica (6,95 eura)/Zara satenska suknja (22,95 eura)/Victoria Beckham sunčane naočale (224 eura)

ZARA/MASSIMO DUTTI/MYTHERESA

Beach look

image

Zara gornji dio kupaćeg kostima (19,95 eura)/Zara donji dio kupaćeg kostima (17,95 eura)/Zara sandale od brušene kože (29,95 eura)Calzedonia lanena košulja-haljina (61,90 eura)/Massimo Dutti torba od rafije (169 eura)/Mango sunčane naočale (16,09 eura)

ZARA/CALZEDONIA/MASSIMO DUTTI/MANGO

Summer nights

image

Mango duge naučnice (11,19 eura)/Alaïa cipele na visoke potpetice (1150 eura)/Zara mini haljina s vezicama (15,99 eura)/Massimo Dutti torba od rafije (169 eura)

MANGO/MYTHERESA/ZARA/MASSIMO DUTTI
Linker
03. srpanj 2024 16:30