Aktualni trend u svojoj najnovijoj kolekciji predstavio je i Givenchyjev dizajnerski tim

 COURTESY OF GIVENCHY/LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT
Igra otkrivanja

Nakon Cate Blanchett na crvenom tepihu, kreacije dekoltiranih leđa odjenule su Adriana Ćaleta-Car i Maja Šuput

Ovaj trend su u svojim pret-a-porter kolekcijama predstavili Saint Laurent i Givenchy, a sada je, osim na svjetskoj sceni, prisutan i na domaćoj, u ništa manje glamuroznom izdanju.

Ovaj trend su u svojim pret-a-porter kolekcijama predstavili Saint Laurent i Givenchy, a sada je, osim na svjetskoj sceni, prisutan i na domaćoj, u ništa manje glamuroznom izdanju.

Kreacije duboko dekoltiranih leđa oduvijek su bile sinonim ženstvenosti, a nakon što smo na crvenom tepihu Venecijanskog filmskog festivala imali priliku vidjeti besprijekornu varijantu glumice Cate Blanchett, sada su nas svojim stylish izdanjima oduševile Adriana Ćaleta Car i Maja Šuput. Ovaj atraktivni trend, koji su u svojim pret-a-porter kolekcijama predstavili Saint Laurent i Givenchy, tako je osim na svjetskoj sceni, sada prisutan i na domaćoj - u ništa manje glamuroznom izdanju.

image

Saint Laurent predlaže senzualnu eleganciju

LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT

Naime, slavna glumica se prije nekoliko dana, na premijeri serije ‘Disclaimer‘, pojavila u Armani Privé baršunastom odijelu s dekoltiranim leđima i raskošnom ogrlicom s čak 14 niski bisera, dok su se naše poznate dame za svoja večernja, odlučile za haljine koje senzualno otkrivaju leđa.

image

Dekoltirana leđa Adriana Ćaleta Car i Cate Blanchett

MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTOCK

Supruga nogometaša Duje, Adriana Ćaleta Car za šetnju Dubrovnikom odjenula je prekrasnu satensku ‘pregača‘ haljinu čija dekoltirana leđa, također krase biserne perlice u obliku ‘kapljica‘. Zapešća je upotpunila nizom efektnih narukvica i ručnim satom, a u ruci je ‘ponijela‘ jednostavnu bijelu torbicu.

Pjevačica Maja Šuput zabljesnula je u asimetričnoj crnoj haljini koja prati liniju tijela, dok stražnji dio otkriva duboko dekoltirana leđa s tek jednim remenčićem koji povezuje prednju i stražnju stranu. Svoju eleganciju naglasila je punđom te luksuznim nakitom u formi visećih naušnica i zlatnih narukvica.

Dakle, želite li postići, neodoljiv, stylish izgled, potražite ‘obrnuto‘ dekoltirane statement komade, te ih upotpunite zanimljivim ogrlicama ili minimalističkim detaljima. U galeriji potražite hit modele, koji će vam olakšati izbor.

image

Zara 49,95 eura

PRESS
image

Bershka 25,99 eura

PRESS
image

Net-A-Porter, Givenchy 1.490 eura

PRESS
image

Mango 35,99 eura

PRESS
image

Mohito 24,99 eura

PRESS
image

Mytheresa, Rotate 120 eura

PRESS
image

Net-A-Porter, Saint Laurent 2.690 eura

PRESS
image

Zalando, Somethingnew 32,52 eura

PRESS
Linker
11. rujan 2024 11:40