Mango natikače

 MANGO
Objekt želja

Ništa više ne proslavlja vladavinu animal printa od ove YSL torbe, a ne možemo ostati ravnodušni ni na Mangove natikače

Životinjski uzorak je posvuda - od odjeće do najsitnijih detalja - a jedna torba se izdvaja u tom živopisnom mnoštvu

Životinjski uzorak je posvuda - od odjeće do najsitnijih detalja - a jedna torba se izdvaja u tom živopisnom mnoštvu

Više nema sumnje da se, nakon što je poharao ljeto, leopard uzorak proteže i na najtrendi jesenske komade. Kolekcije i dizajnerskih, kao i high street kuća prošarane su animal printom, a konkurencija je žestoka. Ipak, ako bismo morali izdvojiti jedan ‘animal‘ komad koji bismo odmah ugrabili, to je YSL tote torba, model BEA, koja dolazi i u verziji od crne, bijele i tamnozelene kože.
Mi bismo, dakako, leopard verziju, kožnu ljepoticu prekrivenu ponijevom dlakom (dlaka se dobiva brijanjem kravlje ili kozje kože, ali se naziva kao ponijeva dlaka).

Torba je dovoljno velika za utrpati u nju puno stvari, ali je lagana i potpuno podstavljena antilop kožom te ima unutarnji džep s patentnim zatvaračem. Cijena joj je 4500 eura.

image

Cijena ove YSL ljepotice je 4500 eura

YSL

Možete ju zamisliti kao dio gotovo svih vaših jesenskih kombinacija, zar ne? Mi isto.

image

YSL torba

YSL

A kad smo kod ove teksture koja oponaša životinjsku dlaku, nismo mogli ne primijetiti Mangove nove natikače od kože i također životinjskim printom, doduše ne leopardom, ali jednako atraktivnim.

image

Mango natikače izrađene su od prave kože

MANGO

S pravokutnom potpeticom od 5 centimetara, točno visokom da daje eleganciju silueti, ali da je stopalu svejedno ugodno, u njima se čini tako lako koračati kroz jesen. Ovaj model može biti vaš za 99,99 eura.

image

Mango natikače sjajan su model za jesen

MANGO
Linker
06. rujan 2024 10:00