Zara, sako 59,95 eura, hlače 29,95 eura

 ZARA
BACK TO WORK

Odijela u boji su odličan način da se vaš poslovni outfit istakne. Judita Franković to dobro zna i sjajno nosi divan model

Jedan od aktualnih trendova koji će nam uljepšati jesenske dane svakako su upečatljive nijanse koje su sada obojile najpoželjnije uredske kreacije.

Jedan od aktualnih trendova koji će nam uljepšati jesenske dane svakako su upečatljive nijanse koje su sada obojile najpoželjnije uredske kreacije.

Da bi povratak na posao bio u što boljem tonu, tu su odijela u boji. Ove sezone malo iskoračite iz sive i crne kombinacije te se ‘obojite‘ u upečatljive nijanse koje same po sebi podižu raspoloženje, naročito ako se radi o nekoj iz toplog spektra poput crvene, narančaste, žute. Osim toga, one će vašem, vjerujemo još uvijek blago preplanulom, tenu dati jedan poseban sjaj, pogotovo ako ih uskladite s ružem sličnog kolorita.

image

Zara, sako 55,95 eura, hlače 29,95 eura

PRESS

Da sako može besprijekorno funkcionirati samostalno, odnosno bez košulje ili majice, pokazala je Judita Franković koja je također pronašla svoje savršeno odijelo u boji. Glumica je odabrala popularnu bordo nijansu koja ne može proći nezamijećeno. Predimenzionirani model sakoa odjenula je uz hlače ravnog kroja i dugačkih nogavica, a jedini kontrasni ukrasi stylingu bili su bijeli elementi poput šiljatih cipela, maramice u džepu, te ukrasnih mandžeta. Odličan sklad postigla je izraženim make-upom s narančasto-crvenim predznakom.

No, u modnom fokusu nisu samo boje iz zemljanog i toplog spektra već su jednako poželjne plave, zelene i ljubičaste kreacije koje možete kombinirati uz jednostavniji make up, zagasitijih nijansi, što je možda najbolja uredska varijanta. Odijela u boji za poslovni look sjajno idu uz vječne bijele košulje koje su sada najpopularnije u oversize formi ili pak jednostavne majice, a za večernji outfit dovoljan će biti top ili samo sako zakopčan do kraja.

image

C&A, sako 47,99 eura, hlače 29,99 eura

PRESS

Volite li eksperimentirati s bojama, spojite vlastite color blok kombinacije, naime, ova odijela su idealan ‘teren‘ za taj zanimljiv modni izričaj. Pa tako uz plavu, možete odjenuti još žutu i crvenu nijansu, a uz crveno odijelo, narančaste i ružičaste detalje. Aktualna odijela za vaše it kombinacije pronađite u našoj galeriji.

image

Net-A-Porter, Tom Ford, sako 3.990 eura, hlače 1.450 eura, prsluk 950 eura

PRESS
image

Mytheresa, Max Mara, sako 878 eura, hlače 387 eura

PRESS
image

C&A, hlače 29,99 eura, sako 29,99 eura

PRESS
image

Net-A-Porter, Stella McCartney, sako 1.590 eura, hlače 890 eura

PRESS
image

C&A odijelo u boji 39,99 eura, hlače 29,99 eura

PRESS
image

Mango, sako 75,99 eura, hlače 49,99 eura

PRESS
image

Zalando, Saint Tropez, sako 69,95 eura, hlače 39,95 eura

PRESS
image

Zalando, We Fashion, sako 40 eura, hlače 30 eura

PRESS
image

Zara, sako 59,95 eura, hlače 29,95 eura

PRESS
Linker
16. rujan 2024 04:01