INSTAGRAM
Obožava ga

Olja Vori voli leopard uzorak na plaži i vješto ga kombinira s bikinijima, torbama, ali i haljinama

Animal print je i ovog ljeta jako poželjan, a odoljela mu nije ni supruga našeg umirovljenog sportaša.

Animal print je i ovog ljeta jako poželjan, a odoljela mu nije ni supruga našeg umirovljenog sportaša.

Na listama najbolje odjevneih Hrvatica iz godine u godinu nalazi se Olja Vori, supruga našeg umirovljenog rukometaša Igora Vorija. Poznata je kao velika zaljubljenica u modu, voli se poigrati maštovitim kreacijama i kombinacijama, a njezin profil na Instagramu prava je oaza inspiracije njezinim pratiteljicama. Tamo je prati više od 14 tisuća ljudi, a upravo su stilske kombinacije ono što najradije objavljuje, uz naravno, preslatke obiteljske trenutke.

Da pazi na baš svaki detalj, Olja je pokazala i ovih dana, objavivši nekoliko fotografija s ljetnog odmora, a kojima je pokazala kako se dotjerala za odlazak na plaži i kako se odlučila za jedan od njoj omiljenih motiva. Riječ je o vječnom leopard uzorku koji se našao na njezinom bikiniju, jednodijelnom badiću, torbi za plažu, marami, kao i na haljini za šetnju gradom. Svoje ljetne kombinacije začinila je slamnatim šeširom koji ju štiti od sunca, trendi sunčanim naočalama i šarenim nakitom.

image
INSTAGRAM

"Tko zna, zna! Opako vrući look", "Predivna", "Morska sirena", komentirale su njezine pratiteljice.

image
INSTAGRAM
image
INSTAGRAM
image
INSTAGRAM
image
INSTAGRAM
image
INSTAGRAM

Olja je upečatljivom modnom uzorku vjerna i u zimskim mjesecima kada je često možemo vidjeti kako šeće zagrebačkom špicom, odjevena u njega od glave do pete, a u proljeće joj je bila omiljena slip haljina. I mnoge svjetske zvijezde također ga obožavaju, među kojima su glumice Anne Hathaway i Lisa Rinna, reality zvijezda Kim Kardashian, pjevačica Sia i druge.

image

Anne Hathaway

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
image

Kim Kardashian

CHARLES SYKES/SHUTTERSTOCK
image

Lisa Rinna

PICTURE PERFECT/SHUTTERSTOCK
Linker
12. rujan 2024 13:12