INSTAGRAM
Opet na tronu

Poznate Hrvatice za večernja izdanja odabrale su crnu i sve redom odišu otmjenom elegancijom

Izdvojili smo najljepša večernja izdanja u kojima su svoja modna umijeća pokazale Minea, Nika Turković, Adriana Ćaleta-Car, Tatjana Jurić i Domenica te pronašli slične kreacije.

Izdvojili smo najljepša večernja izdanja u kojima su svoja modna umijeća pokazale Minea, Nika Turković, Adriana Ćaleta-Car, Tatjana Jurić i Domenica te pronašli slične kreacije.

Crna nijansa kao sinonim vječne elegancije opet je u fokusu, a sada su je u za svoje večernje outfite odabrale slavne Hrvatice. Iako se čini kao da je posljednjih nekoliko godina bila pomalo zapostavljena jer su trendovi diktirali eksploziju boja, a zatim i dominaciju bjeline, crna nijansa opet se vratila na tron. I moramo priznati da izgleda bolje nego ikada. A kako su je u svojim stylinzima za večernji izlazak iskombinirale Renata Končić Minea, Domenica Žuvela, Nika Turković, Tatjana Jurić, Adriana Ćaleta-Car?

Voditeljica Tatjana Jurić svoj je trendi outfit u varijanti crnog prsluka i duge pripijene suknje s visokim prorezom upotpunila statement maramom koju je svezala u obliku turbana. Dobar stil, dodatno je naglasila crnim lakom za nokte i upečatljivim crvenim ružem.

Za odličnu asimetričnu kreaciju odlučila se pjevačica i voditeljica Minea, koju je svoju satensku haljinu sa skulpturalnim detaljem na ramenu zaokružila seksi sandalama s vrtoglavovisokim potpeticama. U njenoj verziji crnog šika dodatak su bili plavi nokti i oči uokvirene smokey eye tehnikom.

Jedna od najpraćenijih supruga nogometaša na društvenim mrežama, Adriana Ćaleta-Car oduševila je oversized odijelom u spoju s atraktivnim satenskim grudnjakom i masivnim naušnicama. Točka na "i” bila je njezina frizura u takozvanoj „wet look” varijanti, koja izgleda tako dobro, kao da upravo izašla iz mora ili ispod tuša.

Glamurozan look glazbenice Nike Turković savršen je primjer otmjene elegancije koja nadahnjuje od glave do pete. Minimalističke sandale na remenčiće vrtoglavovisokih potpetica vješto je spojila s mini haljinom nekonvencionalnog kroja uz koju je isfurala zalizanu punđu i decentan nakit.

Pjevačica Domenica pokazala je kako i klasične crne hlače mogu biti izrazito ženstvene i to bez nakita ili remena. Naročito ako ih kombinirate uz prave detalje, poput senzualnih prozirnih rukavica na točkice u retro stilu te brokatni top na resice. A svoju modnu priču zaokružila je kratkim smokingom s neobičnim rukavima na kopčanje. Ako su i vas nadahnuli stylinzi naših zvijezda u galeriji smo pronašli slične kreacije u kojima ćete zabljesnuti jednakim sjajem.

image

Grudnjak, Net-a-Porter, Skims 64 eura

PRESS
image

Sako, Massimo Dutti 249 eura

PRESS
image

Hlače, Bershka 25,99 eura

PRESS
image

Haljina, Mango 25,99 eura

PRESS
image

Suknja, Mytheresa, Jacquemus 450 eura

PRESS
image

Haljina, Zalando, Jarlo 137,90 eura

PRESS
image

Prsluk, Zara 35,95 eura

PRESS
image

Sandale, Nine West 55,30 eura

PRESS
Linker
06. rujan 2024 16:02