MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK
Modni report

Što Carrie Bradshaw nosi u novoj sezoni? Ovo su lookovi koji su već na snimanju privukli pozornost

Lik iz kultne serije, koji je tako dobro utjelovila Sarah Jessica Parker, postao je modna inspiracija koja diktira trendove.

Lik iz kultne serije, koji je tako dobro utjelovila Sarah Jessica Parker, postao je modna inspiracija koja diktira trendove.

Iako još uvijek nije poznato kada točno izlaze nove epizode treće sezone serije "I tek tako...", već prvi pogled na set daje nam uvid u zanimljivu radnju koju s nestrpljenjem iščekujemo. Između ostaloga, imali smo prilike vidjeti i zanimljive outfite glavne akterice serije - Carrie Bradshaw, koju glumi Sarah Jessica Parker, a koja će ovog puta, kako možemo zaključiti fotografijama, nositi outfite koji ni nisu toliko karakteristični za njezin dosadašnji stil.

Jedan od tih outfita je šarena boho haljina dizajnera Ossieja Clarka u kombinaciji s glomaznim pufastim Maryam Keyhani šeširom, Pierre Cardin kožnom torbicom te ortopedskim Dr. Scholl natikačama. Upravo su ove natikače pomalo neobičan izbor za Carrie koja se u dosadašnjim epizodama nije odvajala od visokih potpetica. Ipak, to nas nije previše iznenadilo budući da je riječ o modelu koji je posljednjih nekoliko godina izuzetno popularan u modnom svijetu.

image
ROBERT O‘NEIL/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Udobne i jednostavne, ove su natikače među najtraženijim, a moguće ih je pronaći u ponudi mnogih brendova.

image

Scholl natikače (64 eura)

SCHOLL
image

Birkenstock natikače (85 eura)

BIRKENSTOCK

Još jedan outfit koji je izazvao podijeljena mišljenja na društvenim mrežama bio je onaj u kojem je Carrie ulicama New Yorka za potrebe snimanja prošetala u poluprozirnoj haljini iz posljednje Simone Rocha kolekcije. Riječ je o efektnom modelu od tila ispod koje su smještene dvije ruže, preko kojeg je nosila i dugački baloner istog materijala.

image
CHRISTOPHER PETERSON/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Look je dodatno upotpunila Aquazzura salonkama na petu, ali upravo je efektna haljina od tila s elementima umetnute ruže nešto što nam je privuklo pažnju. Sličan model, samo u nešto kraćoj verziji uspjeli smo pronaći u ponudi high street brenda Zara.

image

Zara mini haljina od tila sa cvjetovima (22,99 eura)

ZARA

Osim haljina, jedan od upečatljivijih komada koje Carrie nosi u novoj sezoni je - Maison Margiela traper suknja. Riječ je o suknji midi kroja i visokog struka od trapera s "odrubljenim" donjim šavom i džepovima, a nosila ju je s umetnutim puloverom V-izreza, velikom shopper torbom te bijelim lakiranim salonkama na petu, također iz Maison Margiela kolekcije.

image
ERIC KOWALSKY/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Upravo su shopper torbe s printom traženi modni dodatak sezone. Osim toga što u njih stane apsolutno sve što nam je potrebno, zanimljivog su izgleda te kao takve osvježavaju svaku našu kombinaciju.

image

Stradivarius shooper torba s uzorkom (9,99 eura)

STRADIVARIUS
image

Bershka shopper torba s printom (7,99 eura)

BERSHKA
Linker
07. rujan 2024 06:04