DAVID EULITT/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
Svi ih žele

Svjetlucave pjegice: Taylor Swift ukrasila je lice šljokicama pa stvorila pravu pomamu za ovim blještavim detaljem

Svoj look pokazala je na utakmici na koju je stigla bodriti svog dečka, Travisa Kelcea.

Svoj look pokazala je na utakmici na koju je stigla bodriti svog dečka, Travisa Kelcea.

Taylor Swift (34) nije propustila utakmicu Chiefsa protiv Saintsa na koju je stigla bodriti svog dragog Travisa Kelcea (35), a na koju je stigla sa zanimljivim detaljem na licu. Naime, ukrasila ga je šljokicama, a za kojima je u kratkom roku nastala prava pomama. Blještava šminka oduševila je njezine obožavateljice koji su istog trena poželjele izgledati kao slavna glazbenica pa su na Amazon požurili kupiti šljokice čija cijena iznosi 15 eura.

image

Šljokice kao pjegice na licu postale su hit zahvaljujući Taylor

JAMIE SQUIRE/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

"Vidjela sam Taylor Swift kako nosi svjetlucave pjegice, pa sam ih i ja nabavila", "Vidite li ikada nekoga tako lijepog da poželite zaplakati? Kao da ću doslovno zaplakati zbog svjetlucavih pjegica Taylor Swift", "Pogledajte vi te svjetlucave pjegice, opsjednuta sam", "Ne mogu vjerovati da Taylor Swift nosi svjetlucave pjegice", "Da mi je netko prije godinu dana rekao da ćemo gledati Taylor sa svjetlucavim pjegama, ne bih mu vjerovao", neki su od komentara na društvenim mrežama.

image

Obožavatelji pjevačice odmah su požurili nabaviti svoje

DAVID SMITH/CSM/SHUTTERSTOCK

Njezin dolazak na utakmicu utišao je strahove obožavatelja da se njihov omiljeni par razišao, nakon što je procurio sadržaj navodnog ugovora koji su oboje potpisali, a u kojem stoji da će prekinuti vezu krajem rujna. To se nije dogodilo, ali par nije bio viđen u javnosti od datuma navedenog na ugovoru pa su neki bili zabrinuti. Zadnji put su bili viđeni zajedno u New Yorku na muškom finalu US Opena.

Za sve one kojima se ovaj trend svidio, istražili smo ponudu šljokica na našem tržištu i izdvojili neke od njih.

image

Nyx 7,10 eura

NOTINO
image

Gabriella Salvete 5,90 eura

NOTINO
image

Lamel 7,90 eura

NOTINO
image

NYX 7,10 eura

NOTINO
image

Snails 11,90 eura

SNAILS šLJOKICE
Linker
15. listopad 2024 11:50