Revija Celine 

 CELINE
Udobno i chic

Teško vam se izvući iz trenirke? Odlično jer ih ove sezone možete nositi i na posao, evo kako ih stilizirati za sportski šik

Ove jeseni trenirke su neizostavne. Otkrijte kako ih kombinirati i gdje kupiti.

Ove jeseni trenirke su neizostavne. Otkrijte kako ih kombinirati i gdje kupiti.

Tražite alternativu klasičnim hlačama za dane u uredu? Voljene ležerne trenirke postale su hit ove jesenske sezone. U nastavku ljetnog trenda sportskih kratkih hlača, sve više viđamo jednostavne trenirke u kombinaciji s elegantnijim komadima poput voluminoznih majica, nabranih bluzica i luksuznih pulovera. Ako trebate dodatnu motivaciju, primijetili smo ovaj stil trenirki na modnim ikonama kao što su Hailey Bieber, Irina Shayk i Victoria Beckham. Zato istražite najnoviji sportsko-šik trend i otkrijte sedam načina kako ležerne trenirke učiniti elegantnijima, uz preporuke proizvoda.

Jednostavne trenirke možda su nekad bile rezervirane za teretane i kasne šetnje sa psom, ali sada ih s ponosom nosimo i u svakodnevnim kombinacijama. Prvi put smo neočekivane varijante ovog klasičnog sportskog komada primijetili na društvenim mrežama, posebno na Pinterestu i Tik Toku, kao i u modnim revijama na Tjednima mode.

image

Revija Celine

CELINE
image

Revija Dior

LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT
image

Loro Piana

MARCO VALENTI/LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT MARCO VALENTI/LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT
image

Revija MSGM

DANIELE OBERRAUCH/LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT DANIELE OBERRAUCH/LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT

Kombinacija sportskih kratkih hlača i bluzica s volanima osvojila je srca modnih entuzijastica, a model s dugim nogavicama očarao je i dizajnera Sandyja Lianga, koji je predstavio zavodljivu verziju klasičnih sportskih hlača.

image
@SANDYLIANG/INSTAGRAM

Najbolje u vezi ovog trenda je to što se vjerojatno već i nalazi u vašem ormaru. Kako jesen prelazi u zimu, ovaj trend će se transformirati u još zanimljivije kombinacije. Samo zamislite veliku jaknu od umjetnog krzna i debele pletene pulovere uz ovaj trendy komad.

Kako stilizirati ležerne trenirke?

Vibrantno osvježenje

Tajna ovog cool-girl stila? Samopouzdanje, uz pravu dozu boje i estetike. Na ležerne trenirke u žarkim bojama nabacite klasični crni kožni baloner. Ostatak outfita neka bude neutralan kako bi trenirka došla do izražaja.

image

Trenirke se nose na ulicama Milana

FRANCESCA BABBI/LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT FRANCESCA BABBI/LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT

Retro inspiracija

Devedesete se vraćaju! Uz klasične trenirke, kombinirajte korzet od trapera, elegantne sunčane naočale i balerinke u leopard printu za savršeni vintage look.

Pastelna elegancija

Ležerne trenirke mogu biti i elegantne. Isprobajte trenirke u pastelnim nijansama i kombinirajte ih sa strukturiranim osnovnim komadima poput prugaste košulje i oversized sakoa.

image
@IZZIPOOPI/INSTAGRAM

Kobalt kombinacija

Model Emily Ratajkowski zna kako stvoriti savršeni streetwear izgled. Podignite svoje klasične sportske trenirke s elegantnom dolčevitom i chic dodacima, uz paletu živih boja koja dodaje sportski štih.

Futurističko srebro

Ako volite futuristički stil, dodajte metalik komade svojoj kombinaciji. Kombinirajte srebrne ležerne trenirke s blistavim topom od sličnog materijala.

Istražite ove stilove i stvorite vlastite kombinacije, uz našu malu pomoć jer za vas smo pripremili izbor trenirki, dostupan u našim trgovinama.

image

Massimo Dutti, 59,95 eura

MASSIMO DUTTI
image

Palm Angels, 465 eura

FARFETCH
image

Zara, 25,95 eura

ZARA
image

Nike, 64,37 eura

ZALANDO
image

Adidas, 64,90 eura

ABOUT YOU
image

Nike, 84,81 eura

ZALANDO
image

Adidas, 89,90 eura

ABOUT YOU
image

Alexander Wang, 379 eura

FARFETCH
image

Nike, 88,79 eura

ZALANDO
image

Adidas, 57,90 eura

ABOUT YOU
Linker
15. listopad 2024 09:02