Anita Dujić, heklana izdanja

 INSTAGRAM
Ručni rad

Trend koji je u modnu orbitu lansirao Baby Lasagna oduševio je i slavne Hrvatice

Društvene mreže na čelu s domaćim zvijezdama, Nikom Turković, Lidijom Lešić, Anom Bacinger i Anitom Dujić, potvrđuju da su heklana izdanja apsolutni must have sezone.

Društvene mreže na čelu s domaćim zvijezdama, Nikom Turković, Lidijom Lešić, Anom Bacinger i Anitom Dujić, potvrđuju da su heklana izdanja apsolutni must have sezone.

Iako su u modnom fokusu gotovo svakog ljeta, prekrasna heklana izdanja, sada su jedan od najpopularnijih odjevnih komada. Naime, u središte pozornosti sa svojim nastupom i originalnim stylingom cijele svoje ekipe, lansirao ih je Baby Lasagna. Manija tabletića preuzela je cijelu Hrvatsku, kada ih je njegov bend postavio na svoja lica, ali i gitare, dok ih je Marko uklopio u svoj styling. Nakon toga planule su društvene mreže, a osim tabletića na televizorima, stolovima, automobilima, hit su postali i kao neizostavan dio odjeće.

Trend, heklane odjeće na svojim su profilima predstavile i brojne Hrvatice, na kojima su prikazale kako ga one nose. Tako je Lidija Lešić svoje heklano izdanje isfurala čak i za plažu u varijanti kupaćeg kostima, dok je outfit upotpunila torbom u istom stilu. No nije to bio njen jedini izbor končanog dizajna. Top i kratke hlačice, također su dio njenog idealnog looka za vruće dane.

Prekrasna, bijela haljina u maxi izdanju, izbor je Anite Dujić. Ova efektna kreacija savršen je izbor za besprijekornu ležernu eleganciju. Njena minimalistička forma odlična je baza za razne modne varijante.

Nika Turković odabrala je heklanu košulju ispod koje nosi kupaći kostim u kombinaciji s decentnim nakitom.

Delikatna končana tekstura svidjela se i Ani Bacinger, koja ga je također odlično uklopila u svoj originalni outfit. Tako je končane hlačice i kardigan, također odjenula preko kupaćeg kostima, a svoj dobar stil naglasila je nakitom, efektnim sandalama i neizostavnim slamnatim šeširom. I dok ste još nadahnuti stylinzima poznatih dama, pogledajte našu galeriju iz koje možete odabrati i svoj heklani komad.

image

Bershka 29,99 eura

PRESS
image

Mango 29,99 eura

PRESS
image

Mytheresa, Zimmermann 450 eura

PRESS
image

Zara 35,95 eura

PRESS
Linker
07. rujan 2024 02:55