Gloria produkcija
SUIT ISSUE

U novom broju Glorije IN predstavljamo najsuvremenije modele ženskih odijela, a imamo i slasne recepte za jela od kestena

Novi broj Glorije IN dostupan je na kioscima u subotu, 5. listopada, u paketu uz Jutarnji list.

Novi broj Glorije IN dostupan je na kioscima u subotu, 5. listopada, u paketu uz Jutarnji list.

Mnogo se u zadnje vrijeme govori o osnaživanju žena i njihovoj emancipaciji, a postoji i odgovarajući odjevni predmet kao simbol borbe koja traje i dalje. Riječ je o odijelu koje je, paradoksalno, posuđeno iz muške garderobe. No, prilagođeno je ženskom ukusu i građi tijela, a najmodernije modele vam predstavljamo na našim modnim stranicama.

Iz muške je garderobe posuđena i košulja sa sitnim i okomitim plavim prugama kakve rado nose financijski ‘vukovi‘ s američkog Wall Streeta. Ta je košulja vrlo funkcionalna jer se može kombinirati od jutra do večeri te u različitim stilovima.

image

Priču o odijelima počinjemo s američkom glumicom Selmom Blair

Gloria produkcija

Uz odijela i prugaste košulje pristaje krznena obuća koja je pravi mali hit u svijetu cipela. S čupavim natikačama i štiklama, bit ćete kraljica stila gdje god se pojavili. Jednako dojmljiv je i stil filmske antijunakinje Harley Quinn koju u filmu ‘Joker‘ glumi Lady Gaga: njezine odjevne kombinacije sigurno će nadahnuti i vaše otkačene stylinge. A nešto će od predloženih odjevnih predmeta biti moderno i sljedećeg proljeća i ljeta o čemu vam podnosimo izvještaj s pariškog Tjedna mode.

U rubrici ljepota, fokus nam je pak na usnama. Našminkane u jednoj od tri trendi boje, uklopit će se u elegantne kombinacije s odijelima. Klasika nadahnuta tradicijskim stilom vlada i u interijerima, naravno osuvremenjena trendi elementima, kao i recepti od popularne jesenske namirnice - kestena. A za vikend vam predlažemo opuštanje u istarskoj stanciji Meneghetti gdje ćete si priuštiti užitak za sva čula.

Linker
04. listopad 2024 14:32