Kašmir Massimo Dutti

 PRESS
ODIŠU ELEGANCIJOM

U pulover od kašmira vrijedi uložiti, a modeli nove Massimo Dutti kolekcije su bezvremenski i tako lijepi

Oni najbolje simboliziraju tihi luksuz jer se odlično uklapaju u svaku kombinaciju kojoj daju jednu posebnu, otmjenu notu.

Oni najbolje simboliziraju tihi luksuz jer se odlično uklapaju u svaku kombinaciju kojoj daju jednu posebnu, otmjenu notu.

Lagana i beskrajno meka kašmirska tkanina predmet je žudnje, naročito ako dolazi u formi prekrasnih pulovera koji će obilježiti i ovu jesensku sezonu. Naime, u trgovinama već postoji odličan izbor pa možete spremni dočekati hladnije dane. U ponudi su tako efektni asimetrični modeli, oni kratkih rukava idealni za prijelazno razdoblje te klasični obojeni u pastelnu ili pak neutralnu paletu, dok od modela možete birati top, polo kroj, okrugli ili V-izrez. No, u fokusu nisu samo puloveri, već i najfiniji šalovi koji će na najotmjeniji način ukrasiti vaše jesenje outfite, poput kožnih jakni, kaputa, ali i haljina.

image

Massimo Dutti, pulover 159 eura

PRESS

Kašmirski komadi su poput tihog luksuza, koji nepretenciozno odišu elegancijom, a pravi su užitak za nošenje, jer svojim mekim dodirom razmazuju kožu. Načinjeni su od vune kašmirskih koza koje žive na himalajskim planinama, gdje temperature znaju pasti i na minus 40. Zahvaljujući njihovoj posebnoj vuni te im temperature nimalo ne smetaju. A ako niste znali, ova skupa i dragocjena vuna dobiva se češljanjem područja prepona ovih životinja - naime, ondje se nalaze najfinija vlakna. Stoga se nježnost pulovera od kašmira ne može usporediti s teksturama ostalih džempera, kao ni njihova cijena.

image

Massimo Dutti, kardigan 169 eura

PRESS

Iako danas postoje i jeftinije varijante s uzgojenim kašmirskim kozama, velika je razlika u kvaliteti proizvoda. No, vratimo se trendovima i sezoni u kojoj će dominirati ovi vrhunski komadi. Naš je savjet da birate što klasičnije modele koje ćete moći nositi uz bezbroj kombinacija i to iz sezone u sezonu. Izdvajamo aktualne modele iz ponude brenda Massimo Dutti.

image

Massimo Dutti, top 125 eura

PRESS
image

Massimo Dutti, pulover 159 eura

PRESS
image

Massimo Dutti, pulover 169 eura

PRESS
image

Massimo Dutti, šal 169 eura

PRESS
image

Massimo Dutti, pulover 199 eura

PRESS
image

Massimo Dutti, pelerina od kašmira 349 eura

PRESS
image

Massimo Dutti, pulover kratkih rukava 149 eura

PRESS
Linker
05. rujan 2024 11:24