LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT/ CANVA
PAMUK, SVILA, SATEN...

Vrijeme je za pidžama party - u uredu, ali i večernjem izlasku: Ovo su setovi u kojima želimo provesti dan

Strogi kroj i ljetne vrućine ne idu baš ruku pod ruku: stoga odijela zamijenite pamučnim kompletom, a večernje haljine svilenim, koji su udobni poput pidžame.

Strogi kroj i ljetne vrućine ne idu baš ruku pod ruku: stoga odijela zamijenite pamučnim kompletom, a večernje haljine svilenim, koji su udobni poput pidžame.

S trendom mikro minica, prozirnih majica koje se nose bez grudnjaka i haljina izrezanih na strateškim mjestima, doći na javno mjesto odjeven u pidžamu ne bi trebalo izazvati nimalo sablazni. Uostalom, riječ je o modelima koji samo podsjećaju na odjevne komplete za spavanje jer su komotnog kroja te sašiveni od laganih materijala kao što su pamučni popelini i svileni sateni. A prikladni su za razne prigode jer ih ima raznih uzoraka i boja.

image

Chanel

LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT
image

Phillip Lim

LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT

Primjerice, za ured su prikladni kompleti od pamučnog platna s tankim prugastim uzorkom kakav obično imaju odijela pa su stoga i njihova zamjena. Kad se, naime, temperatura u termometru popne iznad 35 Celzijevih stupnjeva, čak i u odijelu od lana postane nepodnošljivo. No, u takvim će setovima biti udobno, a izgledat ćete poslovno pristojno.

image

Satenska košulja 12,99 €,satenske hlače 9,99 € ZARA/ Sunčane naočale 219 € POLICE/ Kožnate natikače GiS 58,95 € RODEA

image

Košulja od viskoze 29,95 €, hlače od viskoze 39,95 € ZARA/ Sunčane naočale 149 € YALEA/ Natikače Vidoretta od brušene kože i špage 79,96 € RODEA

Kombinirajte ih sa sandalama i balerinkama; salonke ili zatvorene cipele izbjegavajte jer se doimaju previše robusnima u spoju s lepršavim modelima. Za slobodne trenutke birajte komplete od finog tankog pletiva. Ti su modeli trenutno i najpopularniji, a uz njih nosite natikače, špagerice i japanke.

image

Svilena pidžama, gornji dio 92,90 €, donji dio 87,50 € INTIMISSIMI/ Kožnate sandale sa štrasom Tamaris 69,97 € RODEA

image

Košulja od poliestera 24,99 €, hlače od poliestera 34,99 € H&M/ Kožnata torba Wonders 94,95 € RODEA/ Kožnate sandale GiS, 77,99 € RODEA

Modeli upečatljivog uzorka napravljeni od satena i drugih tkanina sa sjajem prikladni su pak za večernje prigode kojima ljetne večeri obiluju. U tu svrhu možete čak odjenuti i pravu pravcatu pidžamu od svile jer ta luksuzna tkanina izgleda glamurozno bez obzira o kakvom je kroju i kojem komadu odjeće riječ. Uz takvu pidžamu nosite sandale s visokim potpeticama te se ukrasite krupnim komadom nakita.

Linker
14. rujan 2024 19:58