SHUTTERSTOCK
Nakon sunca i mora

Ljeti je našoj kosi potrebna dodatna njega, a ovo su naša tri beauty favorita domaćeg brenda

Jedan od najtraženijih domaćih kozmetičkih brendova u svojoj ponudi nudi fantastične proizvode - a mi jedva čekamo isprobati one za njegu kose.

Jedan od najtraženijih domaćih kozmetičkih brendova u svojoj ponudi nudi fantastične proizvode - a mi jedva čekamo isprobati one za njegu kose.

Zdrava, sjajna i njegovana kosa puna volumena oduvijek se nalazi na samom vrhu popisa želja mnogih. Iako je briga o njoj jednako važna u svako doba godine, u ljetnim mjesecima održavanju i brizi svoje kose posvećujemo posebnu pažnju. Naime, naša je kosa upravo u tom periodu najizloženija mnogim štetnim utjecajima kao što su visoke temperature, sunce i morska sol, a kako bismo izbjegli šišanje koje nam je često jedna od posljednjih solucija - okrećemo se dubinskoj njezi. Upravo nas je zbog toga razveselila vijest o ekskluzivnom dolasku Skinlick proizvoda za kosu, ali i ostalih proizvoda ovog brenda, u BIPA drogerije.

Riječ je zapravo o Skintegrinom sestrinskom brendu koji je zadržao fokus na zdravlju kože, ali u nešto jednostavnijim formulacijama. Zalaže se za inovativna, cruelty-free i ekološki osviještena rješenja za njegu lica, kože i kose, a njezini su proizvodi formulirani kako bi bili maksimalno učinkoviti, ali i dalje pristupačni i jednostavni za korištenje. Zapravo, mogli bismo reći kako je Skinlick savršen brend za svakoga tko želi minimalističku, a ujedno učinkovitu beauty rutinu od glave do pete.

Jedan od najtraženijih domaćih kozmetičkih brendova u svojoj ponudi tako, između ostaloga, nudi i prethodno spomenute fantastične proizvode za njegu kose, zbog čega u nastavku izdvajamo naša tri favorita koja jedva čekamo isprobati.

image
SHUTTERSTOCK

Prvi od njih je Sebum Balance šampon koji regulira proizvodnju sebuma i balansira masno vlasište, dok istovremeno ne isušuje normalnu ili suhu kosu. Njegova formula s probiotičkim fermentima, pirokton olaminom i koprivom uravnotežuje mikrobiom, dubinski čisti i smanjuje svrbež, dok avokado i fermenti riže njegujuće djeluju na samo vlasište.

U dodiru s vodom, Sebum Balance šampon pretvara se u laganu, nježnu pjenu prikladnu za učestalo korištenje, a blagog je i umirujućeg mirisa. Njegova je formula klinički testirana i ne sadrži sulfate, a ambalažu je moguće reciklirati.

image

Skinlick Root Cause Sebum Balance šampon (11 eura)

PRESS

Tu je još i Hair Retreat šampon - blagi šampon za čišćenje osjetljivog vlasišta koji djeluje umirujuće i njegujuće te pomaže zagladiti vlasi kose. Njegova formula bez sulfata omogućava da se kosa prilikom pranja manje pjeni, a šampon sadrži ceramide za obnovu i jačanje vlasišta, probiotičke fermente koji uravnotežuju mikrobiom vlasišta te biljne ekstrakte riže, zobi i pamuka koji njeguju te uvelike smanjuju iritaciju vlasišta.

Dobra je stvar i ta što je riječ o šamponu koji je prikladan za često korištenje na svim tipovima kose i vlasišta, a uza sve to je vrlo blagog mirisa te djeluje umirujuće.

image

Skinlick Root Cause Hair Retreat šampon (11 eura)

PRESS

Treći proizvod koji jedva čekamo isprobati je Hair Hero maska za kosu koja je prvenstveno namijenjena suhoj kosi sklonoj pucanju. Njezina aktivna formula osigurava vidljivo zaglađenu, omekšanu i sjajnu kosu već nakon prvog korištenja, pomaže ojačati vlasi te sprječava lomljenje kose i popucale vrhove zahvaljujući učinkovitom koktelu aminokiselina. Naime, aminokiseline poznate su po tome što održavaju intenzitet obojene kose te joj pritom pružaju zaštitu od topline.

Osim aminokiselina, u Hair Hero reparativnoj maski nalazi se premium sastojak nove generacije proizvoda za njegu kose - amodimetikon. Njega, za razliku od mnogih drugih silikona, kosa obožava jer ju njeguje, hrani i zaglađuje na potpuno novoj razini, a pritom nimalo ne otežava. Kosa nakon pranja izgleda sjajnije, lepršavije i nahranjeno - baš kao iz salona.

image

Skinlick Hair Hero maska za kosu (16 eura)

PRESS

Osim spomenutih proizvoda za njegu kose, u BIPA trgovinama dostupni su i Skinlick preparati za njegu kože: Kindwash nježni gel za čišćenje lica,Cloud cream light hidratantna krema za sve tipove kože te Cloud serum light hijaluronski serum. Upravo je serum jedan od neizostavnih proizvoda svačije skincare rutine, iako mnogi još uvijek preskaču ovaj korak. Osim što zadržava vodu, hijaluronski serum odličan je i zbog toga što našoj koži daje otpornost te ju dodatno učvršćuje.

image

Skinlick Cloud serum light (15 eura)

PRESS

Pritom ni slučajno ne smijemo zanemariti niti njegu tijela, a od bodycare Skinlick proizvoda u BIPI odsad možemo pronaći Clean365 hidratantni losion te Rouge365 kremu za suhu kožu. Za više informacija o samom brendu i njihovim proizvodima pratite njihove društvene mreže, odnosno Instagram i TikTok profil.


Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji Gloria x Skinlick

Linker
12. rujan 2024 14:22