DEICHMANN
Jesenski favoriti

Must have modeli cipela: Ovo su ključni komadi koje bi svatko morao imati u ormaru

Od kvalitetnih kožnih čizama do mokasinki u raznim varijantama - donosimo vam modele obuće koji će dominirati hladnom sezonom.

Od kvalitetnih kožnih čizama do mokasinki u raznim varijantama - donosimo vam modele obuće koji će dominirati hladnom sezonom.

Jesen je doba kada priroda prelazi u prekrasne nijanse crvene, narančaste i smeđe, a s njom dolaze i nove prilike za osvježavanje našeg modnog izričaja. Dok se opuštamo u toplim zalascima sunca i uživamo u šuškanju lišća pod nogama, važno je pripremiti se i na praktičan način. Prava obuća može učiniti veliku razliku u svakodnevnim aktivnostima, pružajući nam ne samo udobnost, već i stil koji odgovara sezoni. Bilo da se radi o klasičnim čizmama, modernim gležnjačama ili udobnim tenisicama, svaki od ovih komada nudi nešto posebno i prilagodljivo različitim prilikama.

S obzirom na to da svjedočimo sve većem broju promjena kada je riječ o modnim trendovima, važno je znati što će se nositi ove sezone i kako te komade kombinirati da bismo stvorili efektne i chic outfite. Ako želite otkriti kako pronaći idealnu obuću koja će spojiti udobnost s dobrim ukusom, ali i osigurati da vas ona prati kroz sve jesenske avanture, od opuštenih šetnji po parku do elegantnih večernjih izlazaka, u nastavku donosimo ključne komade koje biste obavezno trebali imati u ormaru ove jeseni.

Kvalitetne kožne čizme

Sezona kožnih čizama i službeno je otvorena, a budući da je jesen godišnje doba najviše popraćeno promjenjivim uvjetima, sasvim je razumljivo da su mnogi krenuli u potražnju za kvalitetnim parom koji će njihova stopala sačuvati od hladnoće i kiše. Ulicama dominira nekoliko različitih modela - od visokih čizama s kitten potpeticom, preko chunky modela pa sve do onih na vezanje. Bez obzira na to koji model od spomenutih odabrali, jedno je sigurno - kvalitetne kožne čizme komad su koji ćemo rado nositi godinama, a pristaje uz mnogo različitih kombinacija.

image
DEICHMANN
image
DEICHMANN
image
DEICHMANN
image
DEICHMANN
image
DEICHMANN
image
DEICHMANN
image
DEICHMANN

Mokasinke u raznim varijantama

Mokasinke su obilježile i prethodne hladne sezone, a iznimka nije ni ova jesen u koju smo kalendarski već zakoračili. To nas zapravo nimalo ne čudi jer je riječ o popularnom i traženom modelu obuće koji nas uvijek iznova oduševi raznim svojim varijantama. Od onih sasvim ravnih, elegantnijih od brušene kože, robusnijih s gumenim đonom pa sve do chunky modela - koje ćemo mokasinke odabrati ovisi isključivo o našim željama.

image

Od onih sasvim ravnih, elegantnijih od brušene kože, robusnijih s gumenim đonom pa sve do chunky modela - mokasinke su hit i ove jeseni

DEICHMANN
image
DEICHMANN
image
DEICHMANN

Stylish tenisice

Tenisice se u prijelaznom razdoblju ističu kao savršeni modni izbor za sve one koji pod svaku cijenu žele izbjeći čizme. Osim što savršeno kombiniraju stil i praktičnost, lako se kombiniraju i pristaju gotovo svakoj prilici. Bilo da je riječ o klasičnim, bijelim tenisicama, modelima pastelnih boja ili pak odvažnih uzoraka koji će dodatno naglasiti outfit, s ovim bezvremenskim komadom obuće nikada nećemo pogriješiti. Ipak, u jesenskim danima ipak je najbolje birati tenisice od kožnih materijala koje ćemo bez problema moći nositi i po kiši.

image
DEICHMANN
image
DEICHMANN

Neizostavna bordo boja

Osim različitih modela, još jedan od trendova koji se i inače nameće kada dođu hladniji dani jesu tamnije boje na odjeći, a samim time i obući. Već smo ranije pisali o tome da će ove jeseni dominirati bordo boja, pogotovo kada je riječ o modnim dodacima. I to nas zapravo nimalo ne čudi jer je uistinu riječ o nijansi koja se savršeno slaže uz jesen i samu atmosferu koju nam to godišnje doba donosi. Iako su i tamnije boje poput smeđe, zelene, tamnog trapera veliki hit posljednjih nekoliko mjeseci, čini se kako je bordo ipak u fokusu. Osim na ulicama svjetskih modnih metropola, u svojoj su ponudi upravo ovu hit nijansu plasirale u dizajnerske kuće, kao i high street brendovi.

image

Bordo boja dominirat će ove sezone, pogotovo kada je riječ o modnim dodacima poput torbica ili obuće

DEICHMANN

Animal print kao uzorak broj jedan

Iako s jednobojnom obućom nikada nećemo pogriješiti jer je bezvremenski klasik, u posljednje vrijeme sve češće viđamo komade sa zanimljivim uzorcima. Između ostaloga, tu je i neizostavan životinjski uzorak čija dominacija u svijetu mode i dalje ne jenjava pa tako nije zaobišla ni obuću. Od balerinki, visokih čizama pa sve do salonki s potpeticom, gotovo svi modeli ukrašeni su upravo ovim trendi printom. Bez obzira na to je li riječ o zebra, zmijskom ili pak leopard uzorku, animal print definitivno je nešto što ćemo narednih mjeseci i dalje viđati na ulicama.

image

Animal print uzorak je čija popularnost neće jenjavati niti narednih mjeseci

DEICHMANN

U svojoj bogatoj ponudi njemački brend Deichmann nudi upravo modele koji će dominirati u sezoni u kojoj se nalazimo, a nova kolekcija koja obuhvaća upravo neizostavne jesenske komade obuće, kao i ostale modne dodatke dostupna je u svim njihovim trgovinama te na službenoj web stranici.


Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji Gloria x Deichmann

Linker
17. listopad 2024 09:29