POSAO U ENGLESKOJ

George Clooney snimljen na setu kako ljubi kolegicu, a nove fotografije mnoge su zabrinule

Holivudski velikan igra glavnu ulogu u filmu Noaha Baumbacha, a prve scene snimio je s kolegicom Islom Fisher.

Njegova filmografija broji gotovo devedeset naslova, lani je proslavio 45 godina od svoje prve uloge u Hollywoodu, no njegovih filmova prije "Hitne službe", serije u čijoj je prvoj sezoni odigrao glavnu ulogu i koja ga je proslavila, sjećaju se samo najzagriženiji filmofili.

Kako god, holivudski veteran, proslavljeni glumac, redatelj i producent George Clooney neumoran je i ne staje niti na pragu 63. rođendana koji će proslaviti 6. svibnja, a trenutačno u Velikoj Britaniji snima film "Jay Kelly". Glavne uloge u filmu Noaha Baumbacha, koji je u zvjezdanom glumačkom ansamblu okupio čak troje oskarovaca, pripale su Georgeu Clooneyju i Adamu Sandleru, a važne uloge igraju Laura Dern, Isla Fisher, Greta Gerwig, Riley Keough i Eve Hewson, kći rokera Bona Voxa i njegove supruge Ali Hewson.

image

George Clooney na snimanju filma ‘Jay Kelly‘

RAW/MEGA/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Prve fotografije sa snimanja prikazuju Georgea Clooneya u bijegu kroz šumu, te njegov poljubac s kolegicom Islom Fisher, koja privatno upravo prolazi razvod braka sa Sachom Baronom Cohenom.

Premda George Clooney po mišljenju mnogih jako lijepo stari, jer životna zrelost i sjedine pridonose njegovoj opuštenosti i šarmu, nove fotografije su mnoge zabrinule, budući da glumac na njima djeluje premršavo i iscrpljeno. No, svi koji ga poznaju tvrde da se u takvo tjelesno stanje doveo namjerno, pripremajući se za ulogu, te da stvarnog razloga za brigu - nema.

image

Isla Fisher i George Clooney u stanci snimanja

RAW/MEGA/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Kako god, George Clooney se posljednjih godina više posvetio producentskom i redateljskom poslu, a glumačke uloge bira na kapaljku, temeljito i pažljivo, kako bi što više vremena mogao provoditi sa suprugom Amal Clooney, odvjetnicom i lobisticom za ljudska prava, i njihovim blizancima Ellom i Alexandrom, koji u lipnju slave sedmi rođendan. Supružnici ove godine slave desetu godišnjicu braka, a žive između Sjedinjenih Država, Velike Britanije i Italije, gdje su se i vjenčali. Njihovo venecijansko vjenčanje 27. rujna 2014. mediji su proglasili događajem godine.

image

Film se snima u Engleskoj

RAW/MEGA/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA
image

Pred kamerama je pao i poljubac

RAW/MEGA/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA
Linker
24. travanj 2024 17:02