Ashanti, pjevačica

 IMAGE PRESS AGENCY/DDP USA/PROFIMEDIA
Službena potvrda

Slavna pjevačica napokon otkrila da čeka bebu u 44. godini i iznenadila priznanjem da je zaručena

Ashanti je potvrdila o čemu se pričalo posljednjih nekoliko mjeseci. Popularan par iz 2000-tih čeka svoje prvo zajedničko dijete.

Ashanti je potvrdila o čemu se pričalo posljednjih nekoliko mjeseci. Popularan par iz 2000-tih čeka svoje prvo zajedničko dijete.

Američka pjevačica i glumica Ashanti i slavni reper Nelly sada su i službeno potvrdili ono što su u prosincu prošle godine dali samo naslutiti. Da se nešto lijepo događa u njihovim životima moglo se naslutiti na svečanom balu Black and White u St. Louisu i to u vrijeme Nellyjevog nastupa koji je 43-godišnja Ashanti pratila iz publike. Kad je pjevačica napravila po mnogima uobičajenu trudničku kretnju i pomilovala vlastiti trbuh, 49-godišnji Nelly ju je na pozornici imitirao i napravio isto, a nakon toga oboje su se nasmijali. Prizor je snimio jedan od uzvanika, a video je preko noći postao viralan na društvenim mrežama.

U narednih nekoliko mjeseci fanovi su paru komentirali fotografije na društvenim mrežama simpatično ih provocirajući da konačno službeno priznaju tajnu. "Još malo pa više neće biti moguće sakriti se ispod široke odjeće, recite nam!", pisali su im obožavatelji. Inače, Ashanti i Nelly svoju su romansu obnovili skoro deset godina nakon svog posljednjeg prekida i od tada su nerazdvojni.

image
GENE YOUNG/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA GENE YOUNG/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Iako se glasine o trudnoći u posljednje vrijeme sve glasnije, službena potvrda stigla je tek ranije ovaj tjedan kada je pjevačica objavila zanimljiv video na svom Instagramu te kroz simpatičan skeč potvrdila da je u drugom stanju. Video prikazuje glazbenicu dok se sa svojim beauty timom sprema za nastup. U jednom trenutku dolazi ju požuriti njezina majka i menadžerica, Tina Douglas, a na pitanje kada planira biti spremna Ashanti simpatično odgovara: "Trebat će mi oko 9 mjeseci." Ispod objave je i vrlo jasan opis "Baby, baby, baby, baby" gdje se i referira na svoj veliki hit iz 2002. godine.

U izjavi za Essence koje su uslijedile nakon objave na društvenim mrežama, Ashanti naziva Nellyja zaručnikom pa tako otkriva još jednu novost koja nagoviješta da je njihov odnos podignut na višu razinu.

"Ova godina mog života doista je blagoslov pun ljubavi, nade i iščekivanja. Majčinstvo je nešto čemu sam se veselila, a podijeliti ovu vijest sa svojom obitelji, zaručnikom i vjernim obožavateljima, koji su toliko podržavali moju karijeru, nevjerojatno je iskustvo", istaknula je glazbenica.

Ova je vijest oduševila milenijalce koji su odrasli uz glazbu ovog poznatog para i njihovu nekadašnju romansu u mladim danima. Nakon što su obnovili svoju ljubav izjavili su da nikada nisu bili sretniji te da su im godine donijele zrelost. Par je objasnio da su kao mladi imali drugačije prioritete, međutim sada im je očito, sve sjelo na svoje mjesto. Ashanti i Nelly upoznali su se na press konferenciji uoči dodjele diskografskih nagrada Grammy 2003., a nakon prekida 2013. prvi put su viđeni zajedno na boksačkom meču u Las Vegasu u travnju 2023., na koji su stigli držeći se za ruke. Službena potvrda nove stare veze stigla je u rujnu kad je Nelly u televizijskoj emisiji izjavio: "Da, ponovno nam je super zajedno. Jednostavno se dogodilo, ništa nismo planirali i oboje smo bili zatečeni, ali sve pet, idemo dalje."

image

Ashanti i Nelly upoznali su se na press konferenciji uoči dodjele diskografskih nagrada Grammy 2003.

ZUMAPRESS.COM/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA ZUMAPRESS.COM/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Linker
26. travanj 2024 11:40