Gloria 30 x Revelo

Stotine lijepih i njegovanih žena na jednom mjestu, a tko je zaslužan za njihov mladolik izgled?

Predstavnici tvrtke Revelo, zastupnici brojnih tehnoloških uređaja koji se koriste u estetici, na našem su partyju kombinirali ugodna druženja s ugodnim zaduženjima: evo tko je na licu mjesta probao njihov Hydrafacial Syndeo.

Više od polovice uzvanika na spektakularnom partyju povodom 30. Glorijinog rođendana bile su žene, a takav broj njegovanih lica i tijela doista se rijetko kad nađe na jednom mjestu. Za održavanje mladolikog izgleda mnogih naših gošći zaslužne su neinvazivne metode tehnološkim uređajima, kakvi su bili predstavljeni u prostoru tvrtke Revelo – pa ne čudi da su njihovi zastupnici te večeri kombinirali ugodna druženja s ugodnim zaduženjima.

image

Pjevačica Antonia Dora Pleško

NEJA MARKICEVIC CROPIX

Jedan od najpopularnijih estetskih uređaja, zastupljen u portfoliju tvrtke Revelo, svakako je Hydrafacial – koji predstavlja najizvođeniji aparatni tretman na svijetu. To znači da se godišnje izvede više od 3.5 milijuna Hydrafacial tretmana, odnosno da svakih 15 sekundi negdje u svijetu netko obavi taj luksuzni tretman za dubinsko čišćenje, hidrataciju i postizanje blistavosti kože.

image

Plesačica i koreografkinja Larisa Lipovac

NEJA MARKICEVIC CROPIX

Tim Revelo na Glorijinom partyju je predstavio najnoviju generaciju tog uređaja, Hydrafacial Syndeo, no on nije bio tamo samo za ukras…. Naime, iako se oko kutka tvrtke Revelo pjevalo i plesalo uz glazbu koju su uživo izvodile najveće zvijezde domaće estrade, neki gosti su poželjeli isprobati tretman o kojem se toliko priča. Među ostalima, na stolac je sjeo poznati TV doktor Natko Beck, zvijezda HRT-ove emisije ‘Dr. Beck‘ – koji je već nakon petnaestak minuta zaključio da mu upravo to treba prije svakog izlaska pred kamere.

image

Tajana i Natko Beck

NEJA MARKICEVIC CROPIX
image

Zagrebački tim Revelo: Ivana Hudin, Edita Krmpotić, Paula Faber, Sara Klarić i Nikoleta Krstulovć

NEJA MARKICEVIC CROPIX
image

Beogradski Revelo tim: Uroš Stanišić, Nevena Brašnjović, Nataša Burka i Miloš Krgović

NEJA MARKICEVIC CROPIX
image

Vlasnik Revela Lino Marić sa suprugom Suzanom

NEJA MARKICEVIC CROPIX
image

Modna dizajnerica Ksenija Vrbanić

NEJA MARKICEVIC CROPIX
image

Lejla Filipović

NEJA MARKICEVIC CROPIX
image

Kutak tvrtke Revelo na Glorijinom partyju u Laubi

NEJA MARKICEVIC/CROPIX CROPIX
image

Kutak tvrtke Revelo na Glorijinom partyju u Laubi

NEJA MARKICEVIC/CROPIX CROPIX

Tim tvrtke Revelo, zastupnika za područje Hrvatske, Slovenije, Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Kosova, Albanije i Makedonije, predvodio je vlasnik Lino Marić, koji već više od desetljeća estetskim uređajima oprema najpoznatije poliklinike, kao što su Bagatin, Sinteza, Milojević, Poliderma… Lino je na Glorijin party poveo svoj zagrebački i beogradski tim, a goste je darovao paketićima u kojima su bili proizvodi još jednog važnog brenda što ga zastupa – a to je dermokozmetika Circadia.

Linker
18. travanj 2024 17:07