JAMES VEYSEY/SHUTTERSTOCK
Ne viđamo ju često

David Beckham stigao na Wimbledon, društvo mu je pravila mama Sandra s kojom najviše uživa u tenisu

Umirovljeni nogometaš iz godine u godinu uživa u napetim mečevima, a ove godine snimljen je na tribinama već prvog dana i to dok je bodrio Emmu Raducanu, čiji je veliki obožavatelj.

Umirovljeni nogometaš iz godine u godinu uživa u napetim mečevima, a ove godine snimljen je na tribinama već prvog dana i to dok je bodrio Emmu Raducanu, čiji je veliki obožavatelj.

Umirovljeni nogometaš David Beckham ni ove godine nije htio propustiti Wimbledon, na kojem je snimljen već prvog dana i to u pratnji jedne od najvažnijih mu žena u životu. Slavni 49-godišnji Britanac uživao ja tribinama s majkom Sandrom Beckham, s kojom je jako blizak i često ističe koliko mu znači. Fotografi su ih snimili u kraljevskoj loži dok su pratili meč između Britanke Emme Raducanu, čiji je David veliki obožavatelj, i Ruskinje Ekaterine Alexandrove.

image

Meč između Emme Raducanu i Ekaterine Alexandrove pratili su iz kraljevske lože

JAMES VEYSEY/SHUTTERSTOCK

"David i njegova majka trude se ići na mečeve svake godine. Jako su bliski, imaju poseban odnos i oboje uživaju u tenisu", izjavio je uoči turnira Davidov prijatelj za Daily Mail koji je želio ostati anoniman.

image

Sandra i David Beckham veliki su obožavatelji Wimbledona čije mečeve ne propuštaju

JAMES VEYSEY/SHUTTERSTOCK

A to nije jedino čemu se umirovljeni kapetan engleske nogometne reprezentacije veseli jer će ovih dana sa suprugom Victorijom Beckham proslaviti 25. godišnjicu braka i to nizom slavlja. Četvrt stoljeća braka prvo će proslaviti u krugu obitelji, sa sinovima Brooklynom, Romeom Cruzom te kćeri Harper, a potom će uslijediti i proslava na kojoj će uživati sami. David i Victoria bračne zavjete izmijenili su 4. srpnja 1999. godine na ceremoniji punoj slavnih uzvanika u dvorcu Luttrellstown iz 15. stoljeća u blizini Dublina, a mnogi se još dobro sjećaju kako su nakon vjenčanja sjedili na zlatnim prijestoljima, u usklađenim modnim kombinacijama ljubičaste boje dizajnera Antonija Berardija, u koje su se presvukli nakon crkve.

Davidu je oduvijek bilo stalo što će i kako nositi, s godinama je stekao titulu modne ikone, a nedavno je potpisao i ugovor vrijedan više od milijun funti s modnom kućom Hugo Boss kao njezin novi ambasador i u čijem je odijelu stigao na Wimbledon. To nije jedini unosan posao koji je bivši nogometaš sklopio u posljednje vrijeme jer je prije toga sklopio suradnje sa Stellom Artois i Nespresso kavom, a prošlog mjeseca imenovan je i ambasadorom Kraljeve zaklade i to nakon što ga je s kraljem Charlesom zbližila ljubav koju obojica gaje prema proizvodnji meda i pčelarstvu.

image

David Beckham potpisao je s modnom kućom Hugo Boss ugovor vrijedan više od milijun funti i postao je njihov ponosni ambasador

JAMES VEYSEY/SHUTTERSTOCK

"Tijekom posljednjih nekoliko godina želio sam uložiti više vremena u dizajn i modu, ali želio sam osigurati suradnju s brendom i timom koji mogu isporučiti nešto uistinu globalno i utjecajno. Stvarno sam uživao u dosadašnjoj suradnji s Hugo Bossom i impresionirala me ambicija, kreativnost i želja za izvrsnošću njihova tima. Veselim se što mogu podijeliti ono na čemu smo dosad radili, uključujući kampanju jesen/zima 2024. kao prvi korak u našem dugoročnom partnerstvu", osvrnuo se David na ugovor s Bossom, a u čijim ćemo ga odjevnim kombinacijama gledati još neko vrijeme i pritom se na to nimalo ne žaliti.

Linker
07. rujan 2024 13:30