MARKO TODOROV CROPIX
Kao iz bajke

Franka Batelić ponovno u vjenčanici, imala je dobar razlog da obuče haljinu dostojnu princeze

Da se vjenčane kreacije ne moraju nužno nositi povodom vjenčanja, pokazala nam je pjevačica koja je u jednoj zablistala na koncertu u Zagrebu.

Da se vjenčane kreacije ne moraju nužno nositi povodom vjenčanja, pokazala nam je pjevačica koja je u jednoj zablistala na koncertu u Zagrebu.

U koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog premijerno je održan Disney koncert "Čarobna filmska glazba" na kojem su uz Zagrebačku filharmoniju pod vodstvom dirigenta Alana Bjelinskog zapjevali Vanda Winter, Matija Cvek, Dražen Bartulić i Franka Batelić, a koja je za tu priliku odabrala i posebnu kreaciju.

Riječ je zapravo o vjenčanici Isadora brenda The one couture u kojoj je izgledala poput prave princeze iz najljepših bajki. Pripijeni model sa svjetlucavim detaljima, dekolteom i peplumom oko struka stajao joj je kao saliven, a pjevačica (32) se njime pohvalila i na profilu na Instagramu.

Prisjetili smo se i Frankine "prave" vjenčanice u kojoj se prije četiri godine udala za sada već umirovljenog nogometaša Vedrana Ćorluku (38). U crkvu je tada stigla u raskošnoj kreaciji luksuzne modne kuće Carolina Herrera, venezuelanske dizajnerice koju obožavaju brojne slavne dame, a među omiljenima je i britanskoj princezi Kate Middleton, španjolskoj kraljici Letiziji, dok su je za svoje vjenčanje, između ostalih, odabrale američka trendseterica Olivia Palermo te glumica Idina Menzel.

image

Pjevačica se udala u haljini Carolina Herrera

GORAN ŠEBELIĆ/CROPIX CROPIX
image

Franka i Vedran vjenčane su zavjete izmijenili 2018. u crkvi sv. Petra u Balama.

MATIJA DJANJEŠIĆ/CROPIX CROPIX

Njezin model krasio je korzet, dok je donji dio bio bogat tilom i ukrašen cvjetnim vezom. U istom "tonu" bio je i dugačak veo, koji nije skinula niti kada je stigla na luksuzno imanje Meneghetti na kojem se održavalo svadbeno slavlje. Tamo je nakon ponoći prvu haljinu zamijenila onom koju su za nju kreirali Vjeko Franetović i Nikica Ivančević, modni dvojac koji stoji iza domaćeg brenda eNVy room. Bijela svilena haljina do poda pristajala joj je kao salivena, iako je prije svadbe nije niti isprobala. Naime, naručila ju je bila prije Svjetskog nogometnog prvenstva, ali zbog odlaska u Rusiju i višednevnog slavlja dostavljena joj je bila tek tri dana prije svadbe.

Linker
14. rujan 2024 11:54