Petar Dundov

 PETI KUPE PRESS
Vikend planovi

Zagrebački klub Peti Kupe ove subote zatvara uspješnu sezonu uz prijatelje kluba

Legendarni Charles Webster predvodi postavu završnog partyja sezone, a okupljanje započinje u večernjim satima na prostranoj terasi.

Legendarni Charles Webster predvodi postavu završnog partyja sezone, a okupljanje započinje u večernjim satima na prostranoj terasi.

Zagazili smo ozbiljno u ljeto, neki su već na odmoru, a mnogi se još spremamo na to. No, prije odlaska na odmor okupljanje je u Petom Kupeu na završnom događanju sezone u subotu, 13. srpnja. Dobra sezona bit će proslavljena uz rezidente i prijatelje kluba te uz vjernu publiku već od večernjih sati na terasi, a potom i u klubu.

Za ovu priliku vraća se legendarni Charles Webster, istinski inovator plesnog zvuka i čovjek koji je ostavio dubok trag na svjetskoj sceni. Još jedno svjetsko ime, a i naše, je Petar Dundov koji će i ovog puta biti u svojoj misiji prenošenja dubokih emocija putem glazbe.

image
DINO NINKOVIć

Jedan od partyja koji je obilježio i ovu sezonu je svakako Dobar House. Zabavu će i na samom zatvaranju osigurati agilna ekipa u sastavu: Elena Mikac, Tom Bug i Egzotika DJ‘s.

Majstor Adriatic Coasting zvuka Pepi Jogarde skuhat će nam još jednu glazbenu deliciju, a nimalo lošiju zabavu skrojit će nam i Imogenov dvojac Ilija Rudman i Antonio Zuza. Program počinje na terasi u 20 sati, a nastavlja se u klubu do jutarnjih sati. Ulaz je slobodan do 0:30 h, a ulaznice za ostatak večeri dostupne su na stranicama Entria.

image
PETI KUPE PRESS
Linker
03. rujan 2024 04:18