SAŠA BURIĆ CROPIX
Sitno broji

Anamarija Asanović slavi djevojačku večer, s prijateljicama se provodi na Visu, a opremile su se sa slatkim rekvizitima

Na društvenim je mrežama podijelila dio atmosfere i trenutaka za pamćenje koje provodi sa svojim najdražim i najbližim prijateljicama.

Na društvenim je mrežama podijelila dio atmosfere i trenutaka za pamćenje koje provodi sa svojim najdražim i najbližim prijateljicama.

Kći legendarnog nogometaša Aljoše Asanovića, splitska modna dizajnerica Anamarija Asanović (36) uskoro se udaje za svog odabranika, zadarskog ugostitelja Ivana Karačića, a ovaj vikend slavi svoje posljednje djevojačke dane. Sudeći prema objavama na njezinom profilu na Instagramu, vikend je rezervirala za zabavu sa svojim najbližim prijateljicama, a bit će to sigurno provod za pamćenje.

Djevojke su se otputile na Vis opremivši se prigodnim rekvizitima pa na glavi imaju "zečje uši" s natpisom the bride iliti mladenka, odjevene su u ležerne odjevne kombinacije i uživaju u šarenim koktelima. "Adio Mare", napisala je lijepa Splićanka uz fotografiju koju je podijelila sa svojim pratiteljima.

Par je u vezi od prošle godine što je i ona sama potvrdila objavivši fotografiju na kojoj ju Ivan ljubi nasmijanu, a ranije je pred kamerama IN Magazina ispričala kakvog si partnera priželjkuje.

"Ja bih voljela da je neka osoba koja je isto radišna. Da mu nije strano raditi i nije mu strano improvizirati. Gdje ima ljubavi, ima i volje, gdje ima volje, ima i želje. Tako da se sve to da iskombinirati. Ali bih možda najviše voljela nekog tko bi uz mene rastao i ja uz njega", zaključila je tada.

Anamarijin mlađi brat, Antonio Asanović (33) nedavno je također uplovio u bračnu luku sa svojom odabranicom, zadarskom organizatoricom vjenčanja Josipom Skoblar.

Linker
14. rujan 2024 17:04