Longoria je na dodjeli često čavrljala sa suprugom i obasipala ga nježnošću i zagrljajima

 MIKE CHICORRO/ZUMA PRESS WIRE)/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
Bračna idila

Bila je to ljubav na drugi pogled: Slavna kućanica ne odvaja se od supruga

Poznata glumica sreću je pronašla s meksičkim biznismenom s kojim ima i sina Santiaga.

Poznata glumica sreću je pronašla s meksičkim biznismenom s kojim ima i sina Santiaga.

Popularna "kućanica" Eva Longoria (49) zabljesnula je na dodjeli nagrada u talijanskom veleposlanstvu u Madridu, gdje je stigla u društvu svojeg supruga Joséa Bastóna. Glumica je na ceremoniju stigla u elegantnoj crnoj haljini s dubokim dekolteom, a pridružio joj se i suprug koji je nosio plavo odijelo u kombinaciji sa zelenom košuljom.

image

Eva Longoria i Pepe Baston ne pojavljuju se često zajedno na događanjima

MIKE CHICORRO/ZUMA PRESS WIRE/SH/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Par se ne pojavljuje često na događanjima pa je njihov dolazak privukao pozornost s obzirom na to da imaju jednu od ljepših ljubavnih priča u svijetu slavnih.

Glumica najpoznatija po ulozi u seriji "Kućanice" i José "Pepe" Bastón, meksički biznismen i bivši predsjednik uprave Televise upoznali su se 2010. godine preko zajedničkog prijatelja, no tada među njima nije "zaiskrilo" jer su taman oboje izlazili iz dugogodišnjih veza i bili fokusirani na svoje karijere.

image

Eva Longoria na dodjeli nagrada u Madridu

JON IMANOL REINO/GTRES/SHUTTERSTOCK

Ipak, život ih je ponovno spojio nekoliko godina kasnije, kada su se počeli viđati u tajnosti, daleko od medijske pažnje, a za njihovu ljubavnu vezu saznalo se 2013. godine. Od tada ih se često moglo vidjeti na raznim događanjima, ali i romantičnim putovanjima, a na jednom takvom - u Dubaiju 2015. godine, Pepe ju je i zaprosio. Eva je dobila prekrasan zaručnički prsten s rubinom, a sretne vijesti podijelila i je sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama.

Par se vjenčao 21. svibnja 2016. na ceremoniji u Meksiku, održanoj u privatnoj rezidenciji, gdje su na slavlje stigli i brojni poznati prijatelji para među kojima je bila i Victoria Beckham. Upravo je ona i dizajnirala Evinu elegantnu vjenčanicu dok je Pepe nosio klasično odijelo.

image

Eva Longoria i Pepe Baston

DOMINE JEROME/ABACA/SHUTTERSTOCK

Dvije godine nakon vjenčanja par je dobio sina - Santiaga Enriquea Bastona (6). On je Evi prvo dijete, dok Pepe iz prvog braka ima već troje djece - kćer Nataliju te blizance Mariane i Josea Antonija. Slavna glumica često hvali svog supruga da je odličan otac, ali i da joj je velika podrška u karijeri. Eva, naime, i dalje glumi i trenutačno je možemo gledati u mini seriji "Land of Women" koja se prikazuje na Apple TV+.

Linker
07. rujan 2024 07:43