INSTAGRAM/DANI OLMO
Ima novi imidž

Bivša Dinamova zvijezda i miljenik navijača stigao na odmor u Hrvatsku, s djevojkom uživa na jahti

Dani Olmo i njegova partnerica uživaju na ljetnom odmoru na našoj obali, a kako se provode pokazali su pratiteljima na društvenim mrežama.

Dani Olmo i njegova partnerica uživaju na ljetnom odmoru na našoj obali, a kako se provode pokazali su pratiteljima na društvenim mrežama.

Španjolski nogometni reprezentativac Dani Olmo (26) i bivši igrač Dinama veliki je miljenik među domaćim zaljubljenicima u nogomet, kaže da se u Zagrebu osjeća kao kod kuće, hrvatski jezik tečno priča, obožava pjesme Olivera Dragojevića, pa nije ni čudo da je za ljetni odmor odabrao upravo Lijepu Našu.

Igrač koji je briljirao na nedavno održanom Europskom prvenstvu u Njemačkoj i o kojem se sve glasnije priča kao o novom igraču Barcelone, objavio je na svom profilu na Instagramu fotografiju s čarobnih Kornata koje je posjetio među prvima i pokazao i svoj novi imidž nakon što je smeđu kosu odlučio u potpunosti posvijetliti u platinasto plavu nijansu.

Društvo mu pravi njegova djevojka Laura Schmitt, koja se također pohvalila kako ljetuje u Hrvatskoj i otkrila da su posjetili jedan popularan kornatski restoran i uživali u domaćim delicijama.

Vezu s Laurom je potvrdio početkom godine i to nakon što je ona na profilu na Instagramu podijelila njihovu crno-bijelu zajedničku fotografiju. "Prije nego netko drugi objavi", napisala je tada u šaljivom tonu, a on podijelio objavu u Instagram priči. Ona ima više od 200 tisuća pratitelja, uspješna je event menadžerica i model, a bila je Danijeva podrška na Euru te su zajedno proslavili i njegovu titulu prvaka. "Moj broj jedan. I više sam nego ponosna", napisala je tada.

Inače, Dani nam je u jednom razgovora priznao kako bi volio imati nekretnine kod nas, a tko zna možda mu se ta želja uskoro i ostvari. "Jednog bih dana volio imati kuću u Zagrebu, ali i u Istri. Bio sam nekoliko puta na odmoru u Puli i u Medulinu i tamo mi se jako sviđa. U duši sam sentimentalan, a Istra mi izgleda poput zemlje iz nekog romantičnog filma", priznao nam je tada.

Linker
16. rujan 2024 21:02