Brooklyn Beckham

 COURTESY OF TYPHUR/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Živi svoje snove

Brooklyn Beckham otvara pop up restoran u Londonu, glavni adut bit će sendvič njegove dadilje

Na jelovniku će se naći i tikka masala s piletinom, Wagyu bolognese koji se kuha čak 12 sati, okruglice od svinjetine i kozica te Buffalo cvjetača s njegovim tajnim, ljutim umakom.

Na jelovniku će se naći i tikka masala s piletinom, Wagyu bolognese koji se kuha čak 12 sati, okruglice od svinjetine i kozica te Buffalo cvjetača s njegovim tajnim, ljutim umakom.

Koliko ga god pratitelji na društvenim mrežama zafrkavali zbog kulinarskih vještina koje zlobnici opisuju kao "osnovne", Brooklyn Beckham se ne predaje. Ne samo da vjeruje u svoj uspjeh u kulinarstvu, već pokreće pop-up restoran koji će u ponudi imati pet jela inspiriranih svojim, kako kaže, životom u raznim dijelovima svijeta. Imao je sreću živjeti na prilično cool mjestima. Pamti ih po okusima i mirisima jela koja će ponuditi u prostoru u istočnom Londonu, koji će biti otvoren 25. i 26. siječnja. Radit će od 17 do 22 sata, a okvirna cijena obroka kretat će se oko 10 funti. Brooklynov gastronomski adut bit će sendvič njegove dadilje Peggy, nadahnut klasičnim engleskim doručkom. Gurmanski pripremljena jaja, slaninu i kobasice nudit će u obliku izdašnog, slasnog sendviča koji najstariji sin Victorije i Davida Beckhama, jednostavno obožava.

"Moja dadilja Peggy naučila me kako napraviti sendvič inspiriran engleskim doručkom kad sam imao pet godina i od tada mi je najdraži. Oduvijek sam se bavio isprobavanjem različitih namirnica, kuhinja i kultura, ali to jelo jedno je od mojih najranijih gastronomskih uspomena", rekao je 24-godišnji Brooklyn koji obožava kuhati za suprugu, američku glumicu Nicolu Peltz.

image

Sa suprugom Nicolom Peltz na gala događanju u Los Angelesu, u prosincu 2023.

ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK

Kako god bilo, otvaranje pop-up restorana u domovini njegov je pokušaj etablirati se na zahtjevnoj, londonskoj gastronomskoj sceni. Radit će u sklopu projekta Uber Eats Hosts koji kupcima osigurava pristup "teško dostupnim restoranima i jedinstveno iskustvo s hranom".

Na njegovom jelovniku naći će se tikka masala s piletinom, Wagyu bolognese koji se kuha čak 12 sati, okruglice od svinjetine i kozica te Buffalo cvjetača s njegovim tajnim, ljutim umakom. Nekadašnji fotograf koji je 2017. objavio knjigu sa svojim radovima "What I See" nije jedini gurman u obitelji. Njegov otac, bivša nogometna zvijezda David Beckham obožava kuhati: posebno se posvetio pripremanju odrezaka, voli eksperimentirati s raznim kuhinjama, igrati se sastojcima i začinima.

"Zajedničko vrijeme u kuhinji je definitivno nešto oko čega se ja i moj tata zbližavamo. Mislim da je moj sendvič s engleskim doručkom dobar, rekao bih bolji od doručka koji on priprema", otkrio je svojedobno Brooklyn Beckham.

Na svom Instagramu rado pokazuje kulinarske kreacije, a na Facebooku je pokrenuo i tutorijal "Cookin‘ With Brooklyn". Uz to nedavno je sklopio sponzorski ugovor s tvrtkom koja proizvodi kulinarska pomagala - oglašava njihovu fritezu koja košta 500-tinjak funti. Prije dvije godine udružio se s WeSakeom, japanskim brendom sakea (tradicionalno rižino vino) što pokazuje da koliko god ga pojedinci zafrkavali zbog žara kojim kuha, Brooklyn Beckham uporno i naporno radi na ostvarivanju cilja, a sada malo po malo, postiže financijski uspjeh.

Linker
05. studeni 2024 09:52