INES STIPETIć
ODJEDNOM LJUBAV

Buga Marija Šimić i Matej Milošev: Emotivno vjenčanje nakon sedam mjeseci veze

Glumica, operna pjevačica, voditeljica Male scene, kći glumačkog para Vitomire Lončar i Ivice Šimića, udala se za violončelistu Mateja Miloševa s kojim ju je spojio - posao.

Glumica, operna pjevačica, voditeljica Male scene, kći glumačkog para Vitomire Lončar i Ivice Šimića, udala se za violončelistu Mateja Miloševa s kojim ju je spojio - posao.

Ljubav često dođe nenajavljeno i iznenada, bude žestoka, vatrena i neopisiva. A to se dogodilo Bugi Mariji Šimić, opernoj pjevačici, glumici, voditeljici kazališta Mala scena i njenom suprugu Mateju Miloševu koji su nakon sedam mjeseci veze sklopili građanski brak u Starogradskoj vijećnici na zagrebačkom Gornjem gradu. Iznenadno vjenčanje poremetilo je i planove njezinih roditelja, glumice Vitomire Lončar i tate, glumca i redatelja Ivice Šimića koji su svoje poslove u Kini, gdje žive više od sedam godina, prekinuli i doputovali u Zagreb kako bi uz svoju jedinicu bili na njezinom najvažnijem danu u životu.

image

To je ljubav

INES STIPETIĆ

‘‘Što reći, izvan sebe smo od sreće. Sve se dogodilo nekako brzo i spontano i vjerojatno je tako najbolje. Ona više nije naša briga, od sada je gospođa i o njoj brine njezin suprug Matej‘‘, kazala nam je u šali Vitomira Lončar koja nije skrivala uzbuđenje nakon što je njezina kći uplovila u brak s violončelistom Matejem Miloševom. Poznata glumica iz Kine je mladencima donijela i zanimljiv poklon - crvenu svilenu posteljnu s ugraviranim zmajevima koju su po njoj poslali njezini kineski prijatelji za strast i ljubav u braku.

Kako je Buga Marija Šimić pronašla ljubav i dijagnozu ADHD-a okrenula u svoju korist

A mladoženja nam je samo kratko rekao da ne može opisati osjećaje koji su ga preplavili nakon što se svojoj Bugi zavjetovao na vječnu ljubav. Ni Buga nije mogla savladati emocije, a prekršila je i tradiciju ne bacivši svoj bijeli vjenčani buketić jer ga je, kako nam je rekla, željela sačuvati za uspomenu. Zanimljivi su i njihovi vjenčani prsteni jer onaj koji nosi mladenka ima ugraviran njezin broj telefona s obzirom na to da je sklona gubljenju stvari pa je njezin dragi napravio sve što se može iz predostrožnosti.

image

Buga Marija Šimić i Matej Milošev zajedno rade i na predstavi koja će imati premijeru na jesen u zagrebačkom HNK-u

INES STIPETIć

‘‘Dvojili smo hoću li na prsten ugravirati svoj ili njezin broj mobitela no eto odlučili smo da to bude njezin pa ćemo vidjeti hoće li biti od koristi‘‘, sa smijehom nam je objasnio Matej Milošev, inače član ansambla kazališta Komedija koji je svoju suprugu upoznao na zajedničkom projektu u njezinom kazalištu Mala scena. Ubrzo se nakon simpatije razvila ljubav koja je okrunjena brakom, a mladenci uskoro odlaze na odmor te planiraju i romantično putovanje na egzotične Maldive. A nakon odmora, vraćaju se poslu jer će im ove jeseni u zagrebačkom HNK-u izaći premijerna predstava za djecu za koju on piše glazbu, a ona režira.

image

Vitomira Lončar, Buga Marija Šimić, Matej Milošev i Ivica Šimić

INES STIPETIĆ

Nakon vjenčanja par je s obitelji otišao na večeru u jedan zagrebački restoran, dok su prijatelje poslali u svoj stan blizu Kvaternikovog trga gdje će se zabava nastaviti do jutarnjih sati.

Linker
08. rujan 2024 02:23