Diletta Leotta vjenčanje

 INSTAGRAM
Romantična ceremonija

Diletta Leotta udala se za njemačkog nogometaša: Zaruke su skrivali mjesecima, a lani su dobili i bebu

Na svadbi je bilo više od 150 uzvanika, a među njima su bila i mnoga poznata lica poput Chiare Ferragni, Elisabette Canalis, Michelle Hunziker i Aurore Ramazzotti.

Na svadbi je bilo više od 150 uzvanika, a među njima su bila i mnoga poznata lica poput Chiare Ferragni, Elisabette Canalis, Michelle Hunziker i Aurore Ramazzotti.

Nakon što su prije nekoliko mjeseci otkrili javnosti da su zaručeni, i to već neko vrijeme, Diletta Leotta i njezin partner Loris Karius jedno su drugome napokon izrekli sudbonosno "da". Njihovo je vjenčanje održano na malenom otoku Vulcano u Italiji, a slavna sportska novinarka objavila je nekoliko fotografija s ceremonije na društvenim mrežama. "Sve što sam ikada željela", napisala je u opisu objave.

Kako izvještavaju strani mediji, na svadbi je bilo više od 150 uzvanika, a među njima su bila i mnoga poznata lica poput Chiare Ferragni, Elisabette Canalis, Michelle Hunziker i Aurore Ramazzotti. Mladenka je blistala u raskošnoj čipkastoj vjenčanici s otvorenim leđima, dok je mladoženja za svadbu odabrao klasični smoking.

Na jednoj od fotografija par je pozirao i sa svojom kćeri Arijom koja se rodila u kolovozu 2023. Novinarka je djevojčicu, ujedno i svoje prvo dijete, rodila upravo na svoj rođendan, a fotografije iz bolnice i tada je podijelila s pratiteljima.

"Najljepši si dar koji smo ikada mogli poželjeti", napisala je na dan rođenja svoje kćeri uz nekoliko fotografija s novorođenom bebom i partnerom, a pritom se pohvalila kako ju je 31-godišnji nogometaš odlučio iznenaditi čokoladnom tortom koju joj je donio u bolnicu.

Diletta iza sebe ima vezu s poznatim turskim glumcem Canom Yamanom, a neko vrijeme mediji su je povezivali i s nogometašem Zlatanom Ibrahimovićem.

Linker
23. lipanj 2024 09:03