Shakira na ovogodišnjoj Met Gali

 MATT BARON/SHUTTERSTOCK
Ne želi vezu

Dvije godine nakon prekida Shakira progovorila o ljubavi: "Postala sam jača nego ikada"

Kolumbijskoj zvijezdi, koju se proljetos povezivalo sa zgodnim engleskim glumcem Lucienom Laviscountom, zvijezdom serije ‘Emily u Parizu‘, u fokusu su njeni sinovi.

Kolumbijskoj zvijezdi, koju se proljetos povezivalo sa zgodnim engleskim glumcem Lucienom Laviscountom, zvijezdom serije ‘Emily u Parizu‘, u fokusu su njeni sinovi.

Otkako se "opekla" u dugoj vezi s bivšim nogometašem Gerardom Piqué​om, kolumbijskoj glazbenici Shakiri odgovaraju, barem kako kaže, nekonvencionalne ljubavne veze. U nedavnom razgovoru za The Rolling Stone izjavila je da "nema ništa protiv posebnog prijatelja" i to dvije godine od bolnog prekida jedanaestogodišnje veze u kojoj je s bivšim dobila dvoje djece, devetogodišnjeg Sashu i jedanaestogodišnjeg Milana.

Nakon javnog poniženja koje joj je Pique priuštio bivši varajući je s Clarom Chia Marti, glazbenica koja će u studenom započeti svjetsku turneju, kaže da nema ništa protiv neobaveznog druženja, međutim ne razmišlja o ozbiljnoj vezi.

"Mislim da bi moja djeca morala biti vrlo spremna na novog potencijalnog partnera, njihova emocionalna i psihološka dobrobit su mi najvažnije", izjavila je 47-godišnja glazbenica.

image

Shakirini dječaci Sasha i Milan na prošlogodišnjoj dodjeli nagrada Latin Grammy Awards

SHUTTERSTOCK

Otkako se posvetila svojim sinovima i sebi, objavila album "Las Mujeres Ya No Lloran", vratila fizičku formu što će joj trebati na svjetskoj turneji, ima dovoljno snage posložiti život kako joj odgovara. "Što da vam kažem, volim muškarce. To je problem. Ne bih ih trebala voljeti zbog svega što mi se dogodilo, ali zamislite koliko volim muškarce jer mi se nakon svega još uvijek sviđaju", izjavila je sredinom lipnja za The Rolling Stone.

Nakon prekida s Piqueom Shakira nije imala niti jednu javnu vezu, iako su je povezivali s Tomom Cruiseom koji navodno gaji simpatije prema njoj. Povezivali su je i s vozačem Formule 1, Lewisom Hamiltonom, a nedavno je viđena u društvu privlačnog engleskog glumca, Luciena Laviscounta, zvijezde serije "Emily u Parizu" kojeg je angažirala u spotu za svoju pjesmu "Puntería".

image

Gerard Pique s novom odabranicom Clara Chijom Marti na utrci Formule 1 u Barceloni

DPPI/SHUTTERSTOCK

Ipak, novi muškarac u njezinom životu trenutno joj nije prioritet, a loše iskustvo i prekid s čovjekom s kojim ima dvojicu sinova samo ju je osnažilo kao ženu. "Sad sam manje krhka nego što sam mislila da mogu biti. Uvijek sam se toliko bojala boli jer sam mislila da je neću preživjeti. Kroz ovaj proces postala sam jača nego što sam mislila da ću ikada biti. Postala sam neovisnija, žena koja se ne oslanja ni na koga osim na sebe", zaključila je neslomljiva Shakira.

Linker
03. rujan 2024 22:57