CASTEL FRANCK/ABACA/SHUTTERSTOCK
Svi su ostali zbunjeni

Eva Longoria pridružila se ekipi hvaljene serije pa ih iznenadila priznanjem: "Da, mi smo u rodu"

Uskoro dolazi četvrta sezona humorističkog hita "Samo ubojice u zgradi" na čijem se snimanju slavna glumica i redateljica ludo zabavljala s glumačkom ekipom među kojom je i slavna oskarovka, ujedno i njezina rođakinja.

Uskoro dolazi četvrta sezona humorističkog hita "Samo ubojice u zgradi" na čijem se snimanju slavna glumica i redateljica ludo zabavljala s glumačkom ekipom među kojom je i slavna oskarovka, ujedno i njezina rođakinja.

Otkako je prije dvanaest godina završeno snimanje serije "Očajne kućanice" kojom se proslavila, američka glumica Eva Longoria ne staje. Zvijezda je zapaženog trilera "Bez signala", režirala je svoj prvi film, komediju "Flamin‘ Hot" koja je proljetos prikazivana u kinima, a sada je dostupna na streamingu Disney +. Eva je u međuvremenu snimila i putopisnu seriju "Meksiko s Evom Longorijom", a uz sve to može se pohvaliti ulogom u jednoj od najgledanijih serija na streamingu Hulu, "Samo ubojice u zgradi". Stalnoj glumačkoj ekipi Seleni Gomez, Steveu Martinu i Martinu Shortu pridružila se u četvrtoj sezoni urnebesne kriminalističke komedije i otkrila kako joj je zvijezda serije, Meryl Streep, daleka rođakinja. Doznali su to zahvaljujući DNK testu koji su radili prije nekoliko godina za vrijeme snimanja dokumentarne serije Henryja Louisa Gatesa Jr.-a "Lica Amerike".

U razgovoru za magazin DuJour na čijoj je naslovnici, 49-godišnja Eva Longoria priznala je da je bila oduševljena što će dijeliti set s glumačkom ikonom s kojom se posebno zbližila u vrijeme pauza od snimanja. Otkrila je i da ju je Streep na jednom od prvih sastanaka s ekipom putem Zoooma predstavila kao rođakinju. "Svi su ostali zatečeni i zbunjeni", kazala je Longoria.

"Zapravo se oslovljavamo s ‘rođakinjo‘. Pozdravljamo se riječima: ‘Kako si, rođakinjo?‘", dodala je glumica, čije će se scene s Meryl Streep moći pogledati u kolovozu ove godine, kad započinje prikazivanje nove sezone. Dodala je i kako su puno razgovarale o demokraciji i politici te prepričala situacije zbog kojih je sjajno dijeliti set sa Steveom Martinom i Martinom Shortom, koji su zabavljali cijelu ekipu u pauzama.

"Gledati ih kako naručuju hranu je predstava za sebe. To što oni mogu napraviti od naručivanja sendviča, preraslo bi u 30 minutnu komediju i to samo o vrsti senfa", otkrila je za DuJour američka glumica čiji interesi nisu vezani samo uz zabavljačku industriju. To je nedavno pokazala u dokumentarcu o Meksiku. Snimila ga je s namjerom da prosječnom gledatelju približi kulturu hrane putujući uzduž i poprijeko domovinom svog supruga, meksičkog medijskog mogula Joséa Bastóna s kojim ima petogodišnjeg sina Santiaga.

Poslije televizijskog putopisa u kojem je promovirala tradicijsku prehranu, najavila je da će postati strateški savjetnik i investitor u kompaniji Siete Foods, najbrže rastućoj latinoameričkoj prehrambenoj tvrtki u Sjedinjenim Državama, poznatoj po čipsu od tortilje bez glutena, prenosi Daily Mail.

"Što da kažem? Ja sam osoba koja radi više stvari od jednom. Ne volim gubiti vrijeme, jer vrijeme je novac. Ili ga trošiš ili ne, a ja sam svoje vrijeme odlučila potrošiti," rekla je glumica koja živi na relaciji između SAD-a, Mexico Cityja i Španjolske. Naime, u španjolskom vinorodnom kraju, odnosno srednjovjekovnom gradu Figueresu, rodnom mjestu Salvadora Dalíja, snima seriju "Zemlja žena", koju je osmislio španjolski pisac i producent Ramón Campos nadahnut bestselerom spisateljice Sandre Barnede. Premijera je idućeg tjedna, točnije 26. lipnja, na Apple TV+.

image

Američka glumica na ovogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu

MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTOCK

Eva Longoria otkrila je kako njezin suprug José Bastón i sin Santiago, vole putovati s njom, a promjena boravka bilo je puno zbog njenog novog projekta u Španjolskoj. Priznala je i kako je neke situacije vezane uz njenu slavu, još uvijek iznenade.

"Nedavno sam bila na aerodromu u Poljskoj i vidjela svoj jumbo plakat za L‘Oréal. Pomislila sam:‘ To je tako ludo. To sam ja‘". Još se uvijek pomalo zbunim i iznenadim u takvim situacijama‘", zaključila je za DuJour dugogodišnja ambasadorica poznatog francuskog brenda, koja je prije 50. godine ostvarila sve svoje snove.

Linker
29. lipanj 2024 14:06