Sad je sigurno: omiljeni par zajedno je i u novoj sezoni

 CHRISTOPHER PETERSON/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
I tek tako

Fotografije sa seta pokazuju da vezi Carrie i Aidana ipak nije došao kraj, ali i da se vraća jedan omraženi modni trend

Snimanje treće sezone serije "I tek tako..." donosi nam romantični obrat, ali i stilsku inspiraciju...Ili ćemo ovaj put ipak ignorirati Carriene modne lekcije?!

Snimanje treće sezone serije "I tek tako..." donosi nam romantični obrat, ali i stilsku inspiraciju...Ili ćemo ovaj put ipak ignorirati Carriene modne lekcije?!

Nedavni razgovor Sarah Jessice Parker i Johna Corbetta na snimanju treće sezone serije "I tek tako..." bio je nagovještaj Aidanovog povratka u život omiljene junakinje, Carrie Bradshow, ali sada smo sto posto sigurni. Stara ljubav ponovno se vratila, zajedno su i u novoj sezoni serije! Dokazuje to fotografija sa snimanja u New Yorku, Carrie i Aidan nekamo žure s rukom u ruci, a budući da su odjeveni u crno, nije jasno idu li na svečani događaj ili na posljednji ispraćaj nekog od likova iz Maxove uspješnice, piše Daily Mail.

Poznato je, naime, da se ljubavni par potkraj prethodne, druge sezone razdvojio jer se Aidan morao posvetiti svom mlađem sinu, Wyattu: dječak je patio zbog razvoda svojih roditelja stoga je stara Carriena ljubav najavila da ga neće biti nekoliko godina zbog očinske dužnosti, što su obožavatelji serije nevoljko prihvatili. I kad se pomislilo da Carrie i Aidanu nije bilo suđeno, na setu se dogodio romantičan obrat.

image

Detalj sa seta serije ‘I tek tako...‘ otkriva povratak tajica u ozbiljnim modnim prigodana

ZELIG SHAUL/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Sada je obožavateljima srce na mjestu, s tim da modnim komentatorima serije, koji budno prate svaki odjevni odabir glavne zvijezde i izvršne producentice serijala, nije promaknuo važan detalj. Glumica u sceni s Aidanom nosi crnu, drapiranu haljinu s odvažnim dekolteom i tajice iste boje. To, pak, znači samo jedno: odjevni predmet koji se posljednjih godina viđao uglavnom u teretanama, na pilatesu ili tijekom slobodnih aktivnosti, ponovno je u trendu. Tajice se, očito, nose i u svečanim prigodama.

Nema sumnje da je uski, crni odjevni detalj osvježio Carrie, što znači da bi se tajice mogle češće viđati u sličnim situacijama izvan seta serijala "I tek tako...". Jer, ono što nam se sviđa na Carrie, rado komiramo. Vidjet ćemo hoće li tajice u svečanijim prilikama prigrliti Miranda Hobbes (Cynthia Nixon) i Charlotte York (Kristin Davis), te ostali ženski likovi s kojima ćemo se "družiti" u novoj sezoni? Poznato je da se među njima neće naći Sara Ramirez koja je tumačila ulogu Che, kao ni Karen Pittman, odnosno profesorica Nye. Međutim, standardnoj glumačkoj ekipi pridružila se komičarka Rosie O‘Donnell. Nije poznato o kojoj se ulozi radi ni kako će se odijevati, no scenarij će to prije ili kasnije ionako otkriti.

Linker
05. rujan 2024 11:27