INSTAGRAM
Radno ljeto

Gastro delicije, jahte i fancy barovi... Maja Šuput nakon brojnih nastupa zasluženo uživa u luksuznom resortu u susjedstvu

Naša najtraženija pjevačica i zabavljačica ima radno ljeto, na putovanjima je prate suprug i sin, a maleni Bloom uživa u svakoj novoj destinaciji i iskustvu kao što je - vožnja jahtom.

Naša najtraženija pjevačica i zabavljačica ima radno ljeto, na putovanjima je prate suprug i sin, a maleni Bloom uživa u svakoj novoj destinaciji i iskustvu kao što je - vožnja jahtom.

Impresivna marina s 450 vezova, ekskluzivne rezidencije za život i odmor, atraktivni svjetski brendovi, internacionalna gastronomska ponuda, elegantni barovi, sportski, zabavni i art punktovi... opis je to luksuznog resorta Porto Montenegro u Bokokotorskom zaljevu gdje mnoge naše zvijezde često pobjegnu na odmor, a neke od njih tamo su rado viđeni glazbeni gosti. Jedna od njih je i Maja Šuput koja je tamo pjevala na jednoj rođendanskoj proslavi i družila se s regionalnom zvijezdom Sergejom Ćetkovićem, a nekoliko dana iskoristila je i za kratki odmor.

Maja je jedna od najzaposlenijih domaćih pjevačica koja je i ovo ljeto provela radno diljem Jadranske obale i otoka, a s njom su cijelo vrijeme suprug Nenad Tatarinov i njihov preslatki sinčić Bloom koji je sa svojim roditeljima u tri godine života prešao na tisuće kilometara. Kako je naša pjevačica jednom otkrila, Bloom je toliko naviknuo na putovanja da jedva čeka nove avanture.

Tako je u Crnoj Gori cijeli dan s mamom i tatom proveo na jahti istražujući najljepše uvale za kupanje, a Maja je u svojim objavama otkrila i kako je već postao i pravi mali gurman. Naime, u Portu Montenegru prošle godine otvoren je restoran MayaBay iz istoimenog uglednog restaurantskog lanca koji se još nalaze na elitnim turističkim destinacijama kao što su Dubai, Monaco, Riyadh i Mykonos.

MayaBay, poznat je po svom ekskluzivnom konceptu fine dininga, a jela su spoj tajlandske i japanske gastronomije. Osim sushija, sashimija, raznih tempura i drugih istočnjačkih jela, MayaBay koji je prvi restoran otvorio 2005. u Monacu, poznat je i po savršeno dizajniranim i ukusnim slasticama u kojima je vjerojatno najviše uživao maleni Bloom.

A kamo će se nakon Crne Gore uputiti obitelj Tatarinov još nije poznato, no radno ljeto za Maju Šuput sigurno još nije gotovo pa samim time ni nove avanture malenog Blooma.

Linker
10. rujan 2024 21:43