Brigitte Macron

 NETLFIX HANDOUT VIA BESTIMAGE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA NETLFIX HANDOUT VIA BESTIMAGE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA
Na Netflixu

Gledate večeras? Brigitte Macron je za ulogu u "Emily u Parizu" sama odabrala svoju modnu kombinaciju - i sjajno to učinila!

Na Netflix danas stižu nove epizode četvrte sezone hit serije, a gostuje i prva dama Francuske.

Na Netflix danas stižu nove epizode četvrte sezone hit serije, a gostuje i prva dama Francuske.

Ako večeras namjeravate pogledati ‘friške‘ epizode "Emily u Parizu", nemojte se začuditi kad ugledate Brigitte Macron.

Francuska prva dama, naime, pojavit će se u kratkoj ulozi i to u vlastitoj odjeći koju je odabrala bez ikakvih uputa kostimografa serije, a mi bismo rekli da je to bio dobar potez. Naime, odjenula je crni blejzer s dvostrukim kopčanjem, kakve često zna nositi, uz crnu suknju i Diorovu Lady D-Joy torbu.

Za realizaciju njezinog kratkog pojavljivanja u seriji trebalo je dosta vremena, gostovanje 71-godišnje bivše učiteljice planirano je čak od 2022. godine.

"Ideja nam je došla kad smo Darren Star (kreator serije) i ja upoznali Brigitte Macron u Elizejskoj palači u prosincu 2022. Ona je velika obožavateljica serije i s velikim humorom prihvatila je spominjanje njezinog imena u prvoj sezoni", rekla je glavna glumica Lily Collins.

Zanimljivo, ovo nije prvi put da Macron glumi samu sebe na ekranu. Godine 2018. pojavila se u seriji "Vestiaires", francuskoj komediji koja prati dva plivača s invaliditetom. Još zanimljivije, ranije ove godine najavljeno je da je u pripremi biografska serija u šest epizoda pod nazivom "Brigitte, slobodna žena".

image

Prva dama često nosi sakoe na dvostruko kopčanjey/Profimedia

ABACA PRESS/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA ABACA PRESS/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Od prikazivanja 2020. godine, serija "Emily u Parizu" je privukla značajnu publiku. Prva polovica četvrte sezone ostvarila je gotovo 20 milijuna pregleda, a serija je redovito na listama top 10 na Netflixu – unatoč kritikama zbog svojih apsurdnih priča i idealizirane slike Pariza. Serija je posebno kritizirana u Francuskoj zbog stereotipnog, fantastičnog prikaza života u "gradu svjetla", od načina života bon vivanta u beretkama do Instagramom inspiriranih scena glavnog grada.

To, međutim, očito ne smeta supruzi francuskog predsjednika, a Darren Star, kreator serije, izjavio je kako je gđa Macron pokazala veliki glumački talent. Vidjet ćemo već danas jer druga polovica četvrte sezone "Emily u Parizu" stiže na Netflix.

Linker
12. rujan 2024 12:03