Gwyneth Paltrow zablistala je na izložbi poznatog brenda

 

 SGP/DDP USA/PROFIMEDIA
Swarovski izložba

Gwyneth Paltrow ukrala show u Milanu: Zbog impresivne ogrlice s kristalima svi su pogledi bili upereni u nju

Glumica i osnivačica brenda Goop blistala je na događaju posvećenom nakitu poznatog brenda u sklopu talijanskog Tjedna muške mode.

Glumica i osnivačica brenda Goop blistala je na događaju posvećenom nakitu poznatog brenda u sklopu talijanskog Tjedna muške mode.

Holivudska glumica Gwyneth Paltrow prošlog se vikenda pojavila se na otvaranju izložbe Swarovski "Majstori svjetla - od Beča do Milana" u Palazzo Citterio u Milanu te sve oduševila svojim outfitom, točnije odabirom modnog detalja. Ne samo da je opravdala očekivanja, već je priredila spektakl. Zbog posebnog komada nakita, izgledom je gotovo zasjenila svjetlucave izloške s etiketom Swarovski koji su se mogli razgledati u sklopu milanskog Tjedna muške mode za proljeće i ljeto 2025., prenosi Daily Mail. Ogrlica s privjeskom u obliku cvijeta gusto nanizanih tankih "latica", u drugi plan je gurnula i njenu usku, blještavu haljinu protkanu kristalima. Impresivni, svjetlucavi privjesak koji je krasio dekolte osnivačice Goopa dokazao je kako majstorski brušeni kristali sjaje poput dijamanata i koliko god pažnje privlačili, nikad ne ostavljaju dojam pretjerivanja. S druge strane, kada je riječ o dijamantnom nakitu, očekuje se da je svjetlucav, ali ne i previše uočljiv.

Popularni kristali uvijek su dobar izbor, a posebno su efektni kad krase remenčiće sandala na crvenom tepihu. Isprobanom modnom triku u Milanu je pribjegla i Gwyneth Paltrow, stoga su njene sandale, poslije ogrlice i haljine u koju su bili utkani kristali, bile "wow" detalj na glamuroznom događaju. Dakako, šminka je u kombinaciji sa senzacionalnim komadom nakita bila diskretna: istaknula je oči, ten je djelomice matirala, dok je za usne odabrala ruž u prirodnoj, svijetloružičastoj nijansi.

image

Osnivačica Goopa zadivila je ogrlicom

SGP/DDP USA/PROFIMEDIA

Otvaranje prestižne izložbe u talijanskoj prijestolnici mode, nije joj bio prvi put da zadivi uzvanike ukrasima od kristala. U studenom 2023., uveličala je proslavu suradnje Kim Kardashian i Skimsa s brendom Swarovski – i opet "ukrala" show. Taj put je također nosila bijelo, haljinu bez naramenica midi dužine, a krasili su je krupni, mat brušeni kristali koji su se spuštali od njezinog vrata i dekoltea, gdje su bili gusto nanizani, sve do vitkog struka, izvijestio je Harper‘s Bazaar.

image

Jessica Alba s uočljivom ogrlicom na izložbi nakita od kristala

ALESSANDRO BREMEC/IPA-AGENCY.NET/SHUTTERSTOCK

Izgledu Gwyneth Paltrow u Milanu je uspješno parirala kolegica, Jessica Alba. Izabrala je sofisticiranu, tamnu sako-haljinu s vitkim nogama u prvom planu, no naglasak je prvenstveno bio na raskošnoj, svjetlucavoj statement ogrlici i naušnicama koje su isticali njen smisao za detalje i modu. Kristali su definitivno "must have" holivudskih zvijezda, dijelom i zato što ih glumice sa stilom, poput Gwyneth i Jessice, znaju nositi.

Linker
28. lipanj 2024 21:34