IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
Odmara na jahti

Holivudski glumac pokazao isklesan torzo, sad je jasno zbog čega mu obožavateljice ne daju mira

Zvijezda filma o američkom hrvanju "Željezna kandža" ljetuje na Ibizi, izgleda poput sportaša koji brine o svom tijelu, a dojam da se proljepšao naglašava uredno podšišana brada.

Zvijezda filma o američkom hrvanju "Željezna kandža" ljetuje na Ibizi, izgleda poput sportaša koji brine o svom tijelu, a dojam da se proljepšao naglašava uredno podšišana brada.

Američki glumac Zac Efron mogao bi odahnuti jer usredotočenost obožavatelja na oblik donjeg dijela njegovog lica, polako popušta. Otkako je zbog pada u vlastitom domu prije tri godine morao na operativni zahvat čeljusti, dijelu njegovih pratitelja na društvenim mrežama teško je naviknuti se da zgodni glumac više ne izgleda kao na početku karijere. Razlog zbog kojeg njegovo lice više nije u prvom planu, očit je. Otkako se odmara na jahti nedaleko od Ibize, a prije toga je bio u St. Tropezu, zvijezda biografskog filma "Željezna kandža" o američkom hrvanju u kojem tumači ulogu svojedobno popularnog "snagatora" Kevina von Ericha, odijeva se ležerno.

image

Zac Efron odmara se na jahti ispred obale Ibize

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

U majici kratkih rukava ili bez nje, vide se zavodljivi mišići, jasno je da ulogu u sportskoj biografskoj drami nije dobio tek tako. Svojom posvećenošću filmu o hrvačima, tjelovježbom i posebnom prehranom, zadivio je kolegu iz tog filma, Jeremyja Allena Whitea koji tumači ulogu njegovog brata Kerryja.

image

Zac Efron u filmu ‘Željezna kandža‘

COURTESY EVERETT COLLECTION

"Zac je manijak koliko je usredotočen i ima znanja o treningu, prehrani, svemu tome. Što se tiče fizičke transformacije, mislim da nas je sve izbacio iz cipela. Izgleda stvarno nevjerojatno," izjavio je glumac za magazin Men‘s Health.

image

Zac Efron u Los Angelesu na premijeri filma "A Family Affair" u kojem glumi s Nicole Kidman

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Zgodni 36-godišnji Efron prije nekoliko dana bio je na partyju na jahti s mnogo lijepih žena, a tamna uredno podrezana brada dodatno ga je proljepšala. Poznato je da je 2010. prekinuo s velikom ljubavi, glumicom Vanessom Hudgens, poslije pet godina veze, a 2021. prestao se viđati s australskim modelom Vanessom Valladares poslije godinu dana veze. Zato ne iznenađuje što njegovo ljetovanje na španjolskoj i francuskoj rivijeri, privlači toliki (ženski) interes.

Linker
06. rujan 2024 20:22