Ryan Reynolds i Hugh Jackman

 ANTHONY WALLACE AFP
SLAVNI GOSTI

Holivudski ljepotani u akciji: Hugh Jackman i Ryan Reynolds neodoljivi su i u haljini

Na azijskoj premijeri filma "Deadpool & Wolverine" o Marvelovim superjunacima glavni glumci odlično su se proveli u Seulu.

Na azijskoj premijeri filma "Deadpool & Wolverine" o Marvelovim superjunacima glavni glumci odlično su se proveli u Seulu.

Lik Marvelovog superheroja Wolverina obilježio je holivudsku karijeru glumačkog superstara 55-godišnjeg Hugha Jackmana. Na velikom platnu odigrao ga je devet puta, kao Wolverine je debitirao 2000. u "X-menu", a uskoro u kina stiže film "Deadpool & Wolverine" u kojem je kanadski redatelj Shawn Levy spojio dvojicu velikana - Hugha Jackmana i Ryana Reynoldsa.

image

Ekipa snova: Glumci Hugh Jackman, Ryan Reynolds i Shawn Levy

ANTHONY WALLACE AFP

Azijska premijera održana je u Seulu 4. srpnja, a dvojica najzgodnijih holivudskih frajera u Južnoj Koreji su dobili kraljevski tretman. Gdje god su se pojavili dočekale su ih tisuće obožavateljica, a euforija je nastala kad su se Hugh Jackman i Ryan Reynolds na pozornici pojavili u odjeveni u hanbok, tradicionalnu korejsku nošnju.

image

Ryan Reynolds uživao je u pažnji obožavetljica

JUNG YEON-JE AFP

Hanbok se sastoji od vrlo kratke bluze i dugačke suknje, koja izdužuje stas, pa u njemu i ljudi niskog rasta na prvi pogled djeluju - viši. Često je ukrašen geometrijskim i cvjetnim motivima koji su izvezeni na suknji, a boja hanboka ima simbolično značenje. Pripadnici plebsa nosili su bijele nošnje, neudane žene kombinaciju žute i crvene boje, a plemići i vladari nosili su haljine jarkih boja, kakve su korejski domaćini namijenili svojim uvaženim holivudskim gostima.

image

Glumci Hugh Jackman i Ryan Reynolds s redateljem Shawnom Levyem

ANTHONY WALLACE AFP

Kako god, Hugh Jackman i Ryan Reynolds u Seulu su se odlično zabavili i kući vratili s vrijednim darovima koji će ih zauvijek podsjećati na posjet Južnoj Koreji. Hoće li svoje hanboke ikad više odjenuti, tek ćemo vidjeti.

image

Hugh Jackman i Ryan Reynolds promovirali su film ‘Deadpool & Wolverine‘

JUNG YEON-JE AFP

Hugh Jackman lani se nakon 27 godina braka razveo od supruge Deborre Lee-Furness, a trenutačno njegov ljubavni status glasi - slobodan. Premda se lani spekuliralo da je njegovom braku presudila ljubav rođena na sceni s kolegicom Sutton Foster, koja mu je bila partnerica u nagrađivanom mjuziklu "The Music Man" na Broadwayu, od te romanse čini se nije bilo ništa.

image

Hugh Jackman, Ryan Reynolds i Shawn Levy kući su se vratili s vrijednim darovima

JUNG YEON-JE AFP

S druge strane, Ryan Reynolds u sretnom je braku s glumicom Blake Lively s kojom uživa u odgoju četvero djece - James, Ines i Betty te četvrto dijete rođeno lani čiji spol i ime još nisu otkrili.

Linker
04. kolovoz 2024 07:55