Ellen DeGeneres 2020.godine

 SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Netflix special

Ima li šanse za povratak na scenu nekad omiljene, danas omražene Ellen DeGeneres?

Poznata komičarka, nakon brojnih kontroverzi koje su se odvile tokom 2022. godine, najavljuje svoj posljednji specijal na Netflixu, koja će biti popraćena i američkom turnejom. Objavljeni su i američki datumi, a nakon što je proglašena "najomraženijom osobom u Americi", priprema se za povratak na scenu.

Poznata komičarka, nakon brojnih kontroverzi koje su se odvile tokom 2022. godine, najavljuje svoj posljednji specijal na Netflixu, koja će biti popraćena i američkom turnejom. Objavljeni su i američki datumi, a nakon što je proglašena "najomraženijom osobom u Americi", priprema se za povratak na scenu.

„Da odgovorim na pitanja koja mi svi postavljaju – Da, pričat ću o tome. Da, ovo je moj zadnji stand up specijal. Da, Portia je zaista tako lijepa u stvarnom životu”, izjavila je Ellen DeGeneres u najavi svog novog i navodno posljednjeg specijala za popularnu platformu Netflix. DeGeneres se tu naravno našalila na svoj kontroverzni izlazak iz „The Ellen DeGeneres Showa”, koji se dogodio 2022.godine, nakon što je doživjela nebrojene optužbe za toksično ponašanje i radnu okolinu, i optužbe uznemiravanja od strane izvršnih producenata. Osoblje je optužilo komičarku da potiče rasizam, strah i zastrašivanje - i da zahtijeva da ju nitko na snimanju ne gleda u očima. DeGeneres je na to odgovorila: “Ne znam gdje je počelo. Molim vas, pričajte sa mnom. Pogledajte me u oči.” Ellen je na kraju preuzela odgovornost za optužbe nekulturnog ponašanja i ispričala se svom osoblju, dok je troje producenata emisije dobilo je otkaz.

image

Portia de Rossi i Ellen DeGeneres u vezi su dugih 18 godina

SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Nakon duge stanke od gotovo šest godina i zadnjeg specijala „Relatable”, komičarka na Netflixu uskoro objavljuje svoj - posljednji stand up specijal. Drugi po redu specijal najavljen je za kraj 2024.godine a producirat će ga Ben Winston i Fulwell73. Odmah nakon izlaska showa, DeGeneres započinje svoju američku turneju, koja će se provući kroz nekoliko gradova, a započinje 19. lipnja u San Diegu. U 2022. godini, komičarka je izgubila i svog dugogodišnjeg suradnika, Stephena Bossa, poznatijeg kao Twitcha. Uz poznatog plesača vodila je brojne sezone svog showa, dok on za svog života i uspješne suradnje nije imao niti jednu lošu riječ za Ellen. Twitch si je tragično oduzeo život, ostavivši iza sebe suprugu Allison Holker i njihovo troje djece.

image

Ellen i Twitch surađivali su 10 godina

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Tijekom 19 sezona, DeGeneres je za svoj show osvojila čak 63 nagrade Emmy. Prije talk showa, probila se kao zvijezda serije „Ellen” – ABC-jevog sitcom formata u kojem se lik kojeg je tumačila Ellen naposljetku razotkrila kao kao pripadnica gay zajednice, što je potom Ellen objavila i u stvarnom životu. Bio je to revolucionarni televizijski trenutak 1997. godine koji je izazvao kontroverzu u medijima a potom potaknuo televizijske kuće da na početku svake epizode izdaju roditeljsko upozorenje.

image

Probila se kao zvijezda serije „Ellen”

TOUCHSTONE TV/BLACK-MARLENS/KOBAL/SHUTTERSTOCK TOUCHSTONE TV/BLACK-MARLENS/KOBAL/SHUTTERSTOCK

Mnogi su ju više puta nazivali "najomraženijom osobom u Americi". "Izbačena sam iz šoubiza", našalila se nedavno, istaknuvši da ovo nije prvi put da je izopćena iz Hollywooda. “Za vas koji brojite, ovo je drugi put da sam izbačena iz šoubiznisa,” rekla je, misleći na otkazivanje njezinog sitcoma “Ellen” u 90-ima. “Na kraju će me izbaciti po treći put jer sam zla, stara i gay.” Jedan od njezinih bliskih prijatelja za medije je nedavno izjavio: “Ellen je komičarka. Svi oni imaju svoje padove, ali ovo je njezin život i ona želi pričati o svemu što je proživjela i gdje je sada u svom životu, želi podijeliti tko je. Pogledajte Jerryja Seinfelda, napravio je veliki povratak. Zašto se Ellen ne bi vratila na pozornicu?" Na svojem je profilu nedavno objavila i datume svoje kako ju naziva - posljednje turneje.

DeGeneres je također poznata po svojoj iznimno uspješnoj karijeri stand-up komičarke; bila je domaćin dodjele Oscara, Emmyja i Grammyja. “Ne postoji nitko poput Ellen. Jedva čekamo obožavateljima donijeti još jedan od njezinih urnebesnih komedija kasnije ove godine,” rekao je Robbie Praw, potpredsjednik stand-up formata i formata komedije na Netflixu.

Linker
07. rujan 2024 11:04