Izabel Kovačić

 BILJANA BLIVAJS CROPIX
Predivna je

Izabel Kovačić raznježila pratitelje novom trudničkom fotografijom, evo kako provodi dane u slatkom iščekivanju

Poznati hrvatski par je prije nekoliko mjeseci objavio vijest da čekaju drugo dijete i lagano odbrojavaju do njegova dolaska na svijet.

Poznati hrvatski par je prije nekoliko mjeseci objavio vijest da čekaju drugo dijete i lagano odbrojavaju do njegova dolaska na svijet.

Modna dizajnerica i poduzetnica Izabel Kovačić (31) ovo ljeto provodi u slatkom iščekivanju prinove, sa svojim suprugom i nogometašem Mateom Kovačićem, a najnovija fotografija koja ju podijelila na profilu na Instagramu, raznježila je njezine pratitelje. Na njoj pozira na jahti, u jednostavnom bijelom kompletu iz najnovije kolekcije njezinog brenda IZAKOVA, a u kojem je ponosno istaknula trudnički trbuh. "U najudobnijem setu ikad. Ceres košulja i Juna hlače". "Najljepša", "Ma predivna si", "Zaljubila sam se u modela i u outfit", "Jako lijepa", pohvalili su je pratitelji u komentarima.

Sretnu je vijest o drugoj trudnoći otkrila prije dva mjeseca putem društvenih mreža, objavivši fotografiju na kojoj se također istaknuo njezin trudnički trbuščić. Ona i Mateo prvo su dijete dobili u listopadu 2020. godine kada im se rodio sin Ivano, a kojem je kum bio nogometaš Luka Modrić. Krštenje dječaka bilo je održano u srpnju 2021. u Crkvi sv. Stošije u Zadru, a prvi sakrament slavili su sa svojim obiteljima i prijateljima u restoranu uz more.

"Slavlje krštenja Ivana s obitelji i prijateljima", napisao je tada nogometaš i hrvatski reprezentativac u opisu fotografija koje je objavio tri tjedna kasnije. Naslovna fotografija bila je ona s ponosnim kumom Lukom i njegovom suprugom Vanjom te roditeljima i malenim Ivanom. Par se vjenčao u lipnju 2017. godine nakon sedam godina veze, a njihova je ljubav započela još 2010. kada su se upoznali u župi u Sesvetskim Selima. Mateo je tada bio ministrant i tijekom nedjeljnih misa zaljubio se u vršnjakinju Izabel koja je pjevala u zboru.

Izabel je tijekom trudnoći aktivna, pa osim što odmara, nedavno je objavila i svoju novu kolekciju "Serenity" koja utjelovljuje mir i harmoniju, pružajući savršen sklad stila i udobnosti za svaku priliku. "Uz ‘Serenity‘ želimo pokazati da moda može biti i lijepa i odgovorna. Naš cilj je ponuditi komade koji ne samo da izgledaju dobro, već i čine dobro," naglašava Izabel Kovačić, inspirirajući nas svojom vizijom. Sveobuhvatna predanost korištenju održivih materijala i etičkim metodama proizvodnje je ono što IZAKOVU čini posebnom. "Svaki komad iz kolekcije ‘Serenity‘ odražava našu filozofiju i potvrđuje da je moda svestrana umjetnost," dodaje Izabel. Kolekcija "Serenity" više je od obične modne linije; ona je izraz strasti prema stvaranju ljepote koja poštuje planet.

Linker
15. rujan 2024 05:41