BENJAMIN TRIVETT/SHUTTERSTOCK
Nije joj bilo lako

J. Lo prvi put progovorila o razvodu od Bena Afflecka: "Sve me to skoro uništilo, a danas sam zbog svega puno snažnija osoba"

Pjevačica i glumica otkrila je kako se osjeća nakon što je zbog bračnog neuspjeha bila glavna tema svjetskih tabloida te žali li zbog odluke koju je donijela.

Pjevačica i glumica otkrila je kako se osjeća nakon što je zbog bračnog neuspjeha bila glavna tema svjetskih tabloida te žali li zbog odluke koju je donijela.

Latino diva Jennifer Lopez (55) odlučila je konačno progovoriti o svom razvodu od glumca Bena Afflecka te otkriti sve o izazovima s kojima se suočila nakon što je svijet doznao da su se razišli nakon dvije godine braka te koje je životne lekcije naučila o ljubavi, samostalnosti i osobnom rastu. U ekskluzivnom razgovoru za časopis Interview priznala je koliko joj je teško bilo razdoblje nakon što je, kako je opisala, "cijeli njen svijet eksplodirao" ovog ljeta. Iako nije izravno spomenula Afflecka, jasno je aludirala na njihov razvod. "Sve me to zamalo uništilo. Ali sada, s druge strane toga, mislim si da mi je točno to trebalo. Hvala ti, Bože", zaključila je.

image

Ben Affleck i Jennifer Lopez

J MAYER/SHUTTERSTOCK

Pjevačica i glumica je naglasila da ne žali ni sekunde zbog onoga kroz što je prošla, unatoč tome što je to bilo vjerojatno najteže razdoblje u njenom životu. Štoviše, smatra da je to iskustvo bilo ključno za njezin osobni rast i razvoj. "Morate biti zdravi. Morate biti cjeloviti ako želite nešto što je cjelovitije. Morate biti dobri sami sa sobom. Mislila sam da sam to naučila, ali nisam", priznala je J.Lo.

Dodala je i kako joj je osjećaj samoće bio jako težak, opisujući je kao nepoznatu i zastrašujuću, međutim, kroz to iskustvo shvatila je da je sposobna biti sretna i sama. "Biti u vezi s nekim me ne definira. Ne mogu tražiti sreću u drugim ljudima. Moram imati sreću u sebi. Prije sam govorila da sam sretna osoba, ali sam i dalje tražila nešto što bi netko drugi trebao ispuniti. Sada shvaćam da sam zapravo dobro. Znam da sam dobra osoba. Znam da sam dobra mama. Znam tko su mi prijatelji. Znam da moji prijatelji znaju tko sam, moja mama, moj tata", poručila je.

image

Jennifer je snagu i utjehu nakon razvoda pronašla u svojoj djeci, roditeljima i prijateljima

BENJAMIN TRIVETT/SHUTTERSTOCK

Novu ljubav zasad ne traži, ne zanimaju je romantične veze i raduje se svemu što je sada pred njom. Osim o osobnom životu, pričala je i o svojoj karijeri. Osvrnula se na otkazivanje ljetne turneje, priznajući da joj je to bilo teško, ali nužno. "Trebala sam biti sa svojom djecom i sa sobom te zaista duboko zaviriti u stvari koje su se događale u mom životu", objasnila je. Unatoč svim izazovima koji su je zadesili, Jennifer je optimistična kada govori o budućnosti. Sretna je zbog povratka nastupima i druženju s obožavateljima. "Vratit ću se na pozornicu prije nego što mislite", kazala je J.Lo koja se nedavno našla u fokusu javnosti i zbog povezanosti s glazbenikom Seanom Combsom, koji se trenutačno nalazi iza rešetaka, nakon što je optužen za gnjusne zločine poput seksualnog zlostavljanja i trgovine ljudima. Ove optužbe ne samo da su utjecale na njega, već i na Jennifer s kojom je bio u vezi krajem 90-ih godina. Mnogi se još dobro sjećaju skandala iz 1999. godine kada su bili umiješani u pucnjavu u jednom noćnom klubu u New Yorku. Iako su oboje izbjegli bilo kakve pravne i zakonske posljedice, taj incident je izazvao medijsku pompu. Neki izvori spekuliraju da bi se taj incident mogao ponovno naći na meti istrage, jer čak postoje tvrdnje kako baš ona nosila oružje tijekom tog događaja. Trenutačno ne postoje čvrsti dokazi koji bi ukazivali na to da je bila svjesna ili umiješana u bilo kakve kriminalne aktivnosti tijekom njihove veze koja je završila 2000. godine.

image

Jennifer Lopez i Sean Combs na 42. dodjeli Grammyja u Los Angelsu 2000. godine

CHARBONNEAU/BEI/SHUTTERSTOCK
Linker
10. listopad 2024 11:03