DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK
BARBIE JE TRUDNA

Jedna od najljepših i najuspješnijih holivudskih glumica čeka prvo dijete

Margot Robbie i njezin suprug Tom Ackerley postat će roditelji.

Margot Robbie i njezin suprug Tom Ackerley postat će roditelji.

Kako doznaje People, a fotografije koje je objavio Daily Mail potvrđuju, glumica i producentica Margot Robbie i njezin suprug, producent Tom Ackerley postat će roditelji. Par koji se upoznao 2013. godine na setu drame "Francuska suita", vjenčao se 2016. godine u Australiji, a nakon osam godina braka stiže im prinova u obitelj.

Iako je ona jedna od trenutačno najpoznatijih glumica, par uspijeva sakrivati privatan život od medija, a kada i govore jedno o drugome to je većinom vrlo odmjereno. Primjerice, on je nedavno otkrio kako provode 24 sata zajedno jer, osim što su ljubavni par, i poslovno surađuju, ali to im ne smeta. Par je 2014. godine s prijateljima osnovao produkcijsku firmu LuckyChap Entertainmnent koja stoji iza nekoliko uspješnih filmova i serija među kojima su i velike uspješnice poput "Ja, Tonya" "Birds of Prey" i "Barbie", a u svima je Margot igrala naslovne uloge.

image

Margot Robbie

USA/PROFIMEDIA JOSIAHW/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image

Margot Robbie i Tom Ackerley

JOSIAHW/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA JOSIAHW/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Da je slavna glumica trudna otkriveno je na fotografijama s odmora u Italiji. Margot i Tom trenutačno ljetuju na jezeru Como, a glumica je za vožnju brodom nosila crne hlače i blejzer i kratki bijeli top s kojim je u potpunosti otkrila svoj trudnički trbuh. I dok se na ljetovanju potpuno opustila, čini se da je proteklih tjedana svojim lookovima pokušavala sakriti sretne vijesti jer je za svaki izlazak u javnost birala oversized sakoe i široke hlače, a pred fotografima je često nosila torbu ispred trbuha.

image
THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA
Linker
08. listopad 2024 21:53