Mjesecima već kruže glasine o problemima u njihovu braku

 IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
Nisu uspjeli

Jennifer Lopez i Ben Affleck ispunili zahtjev za razvod, presudio je potez koji je on izveo na njen 55. rođendan

Supružnici nisu uspjeli spasiti svoj brak i čini se kako je njihov posljednji pokušaj mirenja propao, a što su potvrdili njima bliski ljudi.

Supružnici nisu uspjeli spasiti svoj brak i čini se kako je njihov posljednji pokušaj mirenja propao, a što su potvrdili njima bliski ljudi.

Bračni problemi pjevačice Jennifer Lopez i glumca Bena Afflecka mjesecima su tema svjetskih medija koji su pratili svaki njihov korak, a sada je potvrđeno ono o čemu se već dugo šuška. Bliski prijatelji para su za Daily Mail izjavili kako njihov posljednji pokušaj pomirenja nije uspio te da su ispunili zahtjev za razvodom. Dokumenti su navodno finalizirani, ali još nisu predani sudu, što je potvrdilo više različitih izvora.

Ta je vijest osvanula nakon one da je 51-godišnji Ben kupio novu vilu u Pacific Palisadesu za 20,5 milijuna dolara, i to točno na Jenniferin 55. rođendan, odnosno nekoliko dana nakon što je na prodaju stavio svoju staru vilu u Beverly Hillsu za 68 milijuna dolara, a i pjevačica je nedavno prodala svoj stan u New Yorku po cijeni od 23 milijuna dolara, izvijestio je People. No, njezini prijatelji tvrde kako je Benov potez bio točka na i kako joj je time slomio srce.

image

Ben Affleck i Jennifer Lopez

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

"Riješili su papire za razvod prije mjesec dana, ali čekaju pravi trenutak da ih službeno predaju. Tada će objaviti zajedničku izjavu kojom će poručiti kako im je još uvijek stalo i da se vole, da su se trudili spasiti brak, ali da nisu uspjeli. Iskreno, nisu uspjeli postići kompromis. Nestalo je ono što su prije imali i oboje su to prihvatili", izjavio je njima blizak izvor za Daily Mail.

Da se par nosi s problemima u braku posumnjalo se nakon što više od 40 dana nisu bili snimljeni zajedno, što je za njih dvoje zaista i neobično jer su ih paparazzi "hvatali" na tjednoj bazi. Uskoro je postalo jasno da par više ne živi u zajedničkom domu koji su kupili u svibnju 2023. godine za 60 milijuna dolara.

"Ben se već iselio i vjerojatno će morati prodati kuću koju su tražili dvije godine. Nikada se neće prestati voljeti, ali ona ga ne može kontrolirati, a on nju ne može promijeniti. Nema šanse da je to moglo potrajati", izjavio je tada anonimni izvor za In Touch prije nekoliko mjeseci.

Ben i Jennifer ljeto su proveli odvojeno - ona je uglavnom boravila na Istočnoj obali, dok je on bio u Los Angelesu. Čak su i drugu godišnjicu braka proveli razdvojeno, što je dalo naslutiti kako s njihovim odnosom nešto ozbiljno ne štima.

image

Na premijeri filma "The Flash" u Los Angelesu 2023. godine

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Glumac iza sebe već ima jedan propali brak, s 52-godišnjom kolegicom Jennifer Garner, koji je potrajao od 2005. do 2018. godine i s kojom ima 18-godišnju kći Violet, 15-godišnjeg sina Fina i 12-godišnjeg Samuela. S Lopez se vjenčao u kapelici "A Little White Wedding Chapel" u Las Vegasu 16. srpnja 2022., a ponovno "da" su si rekli na raskošnijoj ceremoniji koju su organizirali mjesec dana kasnije na imanju u Georgiji.

Jennifer se dosad udavala četiri puta. Prvi suprug bio joj je konobar iz Miamija Ojani Noa za kojeg se udala 1996. godine, a brak im je potrajao svega 11 mjeseci. Od 2001. do 2003. godine bila je udana za plesača Chrisa Judda, a od 2004. do 2014. godine za pjevača Marca Anthonyja s kojim je dobila blizance Emme Maribel i Maximiliana Davida. Čini se da je pitanje vremena kada će se na popisu bivših i službeno naći Ben.

Linker
16. rujan 2024 14:39