MARYEVANS/ALLSTAR/GRAHAM WHITBY/MARY EVANS PICTURE LIBRARY/PROFIMEDIA
Loše razdoblje

Justin Timberlake drastično je snizio cijenu ulaznica za svjetsku turneju, mogu se nabaviti po smiješnoj cijeni

Zasad nije uspio rasprodati nijednu veću dvoranu u SAD-u, a nezavidnoj situaciji s turnejom ne pridonosi ni njegov nedavni skandal s uhićenjem zbog vožnje u pijanom stanju.

Zasad nije uspio rasprodati nijednu veću dvoranu u SAD-u, a nezavidnoj situaciji s turnejom ne pridonosi ni njegov nedavni skandal s uhićenjem zbog vožnje u pijanom stanju.

Zbog mlakog interesa fanova za njegovu svjetsku turneju "Forget Tomorrow", američki pjevač i glumac Justin Timberlake morao je smanjiti cijenu ulaznica. Čini se da se u njegovom nastupu u Rupp Areni u Lexingtonu, Kentucky, sada može uživati za samo 7 funta odnosno 8,30 eura, piše The Sun. Riječ je o najmanje atraktivnim mjestima u dvorani, no smanjene su cijene ulaznica i za druge dijelove arene za koja treba platiti od 9,30 do 18,60 funta, odnosno od 11 do 22 eura.

Glazbenik turnejom promovira svoj novi, šesti studijski album "Everything I Thought It Was", no zasad se nije uspio nametnuti ni svojim novim nosačem zvuka. Primjerice, single "Selfish" s tog albuma, objavljen početkom ove godine, dosegao je tek 19. mjesto na američkoj listi Billboard Hot 100. Dodajmo i to da njegova turneja nije uspjela rasprodati nijednu veću arenu u SAD-u s tim da se cijena ulaznica u početku kretala od 100 dolara, odnosno 92 eura pa naviše.

Zabrinjavajući odaziv fanova zadesio je pjevača nakon što je u Sag Harboru, New York, u lipnju ove godine, uhićen zbog vožnje u pijanom stanju. Kako je otkrila policija, glazbenik je svojim vozilom naletio na znak stop, skrenuo u drugu traku, a kad je zaustavljen, "mirisao" je na alkohol, ali je odbio alkotest. Uhićen je, a sljedećeg jutra ispričao se policiji. Pojavio se na sudu, optužen je zbog vožnje u alkoholiziranom stanju i na kraju pušten bez jamčevine. Mora doći na suđenje zakazano 26. srpnja, no istog datuma trebao bi započeti poljski dio turneje. Njegov odvjetnik, Ed Burke, nije otkrio hoće li se prolongirati koncerti.

image

Timberlakeova supruga Jessica Biel osjeća se osramoćeno zbog njegovog skandala s uhićenjem

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

U međuvremenu je u američke medije nakon uhićenja, došla informacija da glazbenik već neko vrijeme ima problem s alkoholom i da je to glavni razlog zbog kojeg se njegova supruga, holivudska glumica Jessica Biel, osjeća poniženo.

"Problem postoji od ranije. Očito je da ima teškoće s pićem. Svi su inzistirali da nastavi ovu turneju, iako je trenutačno u vrlo lošem i mračnom razdoblju svog života", rekao je izvor za Page Six. Dosadašnji nezadovoljavajući financijski rezultat turneje dodatni je razlog da se pjevač osjeća loše. Hoće li se situacija popraviti, pokazat će vrijeme.

Linker
08. rujan 2024 02:01