Josipa Lisac

 INSTAGRAM/JOSIPA LISAC
U omiljenoj Istri

Kakvo ljeto Josipe Lisac: Od plivanja s delfinima do provoda na rock-koncertu s dragom joj prijateljicom

Glazbenica trenutke s godišnjeg bilježi i dijeli ih sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama, dok provodi puno bezbrižnije ljeto nakon što su zdravstveni problemi koje je imala, sada iza nje.

Glazbenica trenutke s godišnjeg bilježi i dijeli ih sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama, dok provodi puno bezbrižnije ljeto nakon što su zdravstveni problemi koje je imala, sada iza nje.

Glazbena diva Josipa Lisac opušta se i odmara u čarobnoj Istri koju obožava, a koliko joj je lijepo pokazala je svojim pratiteljima na profilu na Instagramu i prikupila nove simpatije svojom iskrenošću i spontanošću. Čini se kako će ovo ljeto pamtiti po posebnim provodima, a u kojima je uživala s njoj dragim ljudima i prijateljima.

Pjevačica već neko vrijeme provodi na ljetnom odmoru, posjetila je istarski Novigrad iz kojeg je objavila fotografiju na kojoj pozira sa smiješkom i dobro zaštićena od sunca, podijelila je video s večere iz jednog restorana u kojem je zapjevala svoju pjesmu "Noćna ptica".

Dobro se provela i na koncertu kultne grupe Duran Duran u pulskoj Areni na kojem je bila s kolegicom Alkom Vuicom, a nije htjela propustiti ni sportska događanja pa je popratila teniski meč između Marca Trungellitija i Lorenza Musettija na ATP turniru u Umagu.

Josipinim je obožavateljima najsimpatičniji bio video na kojem se kupa u moru s velikim kolutom za plivanje, a tom je prilikom susrela i delfine čime se pohvalila na Instagramu. Ono čime je dodatno privukla pažnju je njen kupaći kostim crne boje, koji zapravo podsjeća na ronilačko odijelo, obzirom da ima dugačke rukave i nogavice.

"Čitajući ove prelijepe i ugodne komentare, koji su jako lijepi, slatki i veseli i sama kažem bravo kraljice", "Divno, uživajte", "Dama, jedinstvena u svemu", "Jedna i jedina", "Super ste", komentari su koje je dobila.

Josipa obožava Istru, tamo ima kuću, a početkom godine otkrila nam je i kako izgledaju dani koje tamo provodi.

"Posebno je zabavno kad se upjevavam u svojoj kući u Istri, pa mi se pridruži susjedov pas. Kad prestanem pjevati, on počne, kao da me izaziva", ispričala je tada kroz smijeh Josipa.

Ova godina glazbenoj ikoni regionalne scene prolazi u boljem raspoloženju i zdravstvenom stanju nego što je bila 2023., u kojoj se borila s išijasom. Sijevajuća bol, za koju je rekla da ju je osjećala kao kombinacija malog električnog udara i uboda velike igle, poprilično joj je zagorčala život - morala je potražiti liječničku pomoć, strogo se pridržavati njihovih uputa te otkazati neke nastupe i pomaknuti termine koncerata, no njezina vjerna publika strpljivo je čekala da se oporavi.

Linker
06. rujan 2024 18:47