Scena iz ”Američke horor priče”

 FX NETWORKS/COURTESY EVERETT COLLECTION
Glumačko pojačanje

Kim Kardashian "grabi" prema Hollywoodu, glumit će uz velike holivudske zvijezde

Suosnivačica Skimsa i reality zvijezda tumači ulogu vlasnice ženske odvjetničke tvrtke čija su specijalnost razvodi.

Suosnivačica Skimsa i reality zvijezda tumači ulogu vlasnice ženske odvjetničke tvrtke čija su specijalnost razvodi.

Dugo najavljivan dramski projekt u kojem će glavnu ulogu tumačiti Kim Kardashian prerastao je u televizijsku seriju "All‘s Fair". Iza projekta stoji platforma Hulu te Ryan Murphy, tvorac kultnog serijala "Američka horor priča" koji je osmislio s Bradom Falchukom, suprugom Gwyneth Paltrow. Budući da se u dvanaestoj sezoni legendarne horor serije pojavljuje i svestrana Kim Kardashian, iskusan televizijski pisac, redatelj i producent predložio joj je da udruže snage u novom serijalu koji će pratiti zbivanja u ženskoj odvjetničkoj tvrtki.

Suosnivačica brenda Skims, reality zvijezda i odvjetnička pripravnica, oduševila se idejom. Pa i više od toga: pozvala je Ryana Murphyja da gostuje u reality showu "The Kardashians" kako bi pričali o novom projektu. Da je stvar ozbiljna, dokazuje značajno glumačko pojačanje: Kim su se pridružile Halle Berry, dobitnica Oscara, te Glenn Close, dobitnica dvaju Emmyja.

image

Glenn Close kao odvjetnica Patty Hewes u seriji ‘Opasna igra‘

MOVIESTORE/SHUTTERSTOCK

Oba televizijska priznanja dodijeljena su joj za ulogu Patty Hewes u pravnoj dramskoj seriji "Opasna igra" - stoga će Glenn Close u novom projektu "All‘s Fair" dočekati relativno poznat "teren". Zasad nije poznato koje će uloge preuzeti holivudske glumice, no čini se da će Kim Kardashian tumačiti ulogu vlasnice odvjetničke tvrtke i odvjetnicu specijaliziranu za razvode, piše Daily Mail. S obzirom na to da je u privatnom životu triput bila u braku i toliko se puta razvela, jako dobro zna u kojoj mjeri brakorazvodna parnica ženama može biti neugodna, nerijetko traumatična.

Njen brak s prvim suprugom, glazbenim producentom Damonom Thomasom, trajao je četiri godine dok je bračna zajednica s drugim mužem, NBA košarkašem Krisom Humphriesom, potrajala tek 72 dana. S trećim suprugom, kontroverznim glazbenim mogulom Kanyeom Westom, bila je u braku od 2014. do 2022. godine.

image

Halle Berry pridružila se castu serije ‘All‘s Fair‘

CRASH/IMAGESPACE/SHUTTERSTOCK

Roditelji su četvero djece: 11-godišnje kćeri North, devetogodišnjeg sina Sainta, šestogodišnje kćeri Chicago i petogodišnjeg sina Psalma s tim da skrbništvo nad mališanima dijele ravnopravno. Njena dva razvoda, onaj od Krisa Humphriesa te onaj od Kanyea Westa, vodila je odvjetnička legenda Laura Wasser čija su specijalnost razvodi slavnih, stoga bi lik Kim Kardashian u novoj seriji mogao biti nadahnut tom odvjetnicom.

Čini se da se poduzetna reality zvijezda neće morati predugo pripremati za ulogu odvjetnice jer već nekoliko godina studira pravo u Kaliforniji, na specifičan način. Tamošnji zakon odobrava studentima učenje prava kroz iskustvo, mimo studija na pravnom fakultetu. Riječ je o četverogodišnjem programu naukovanja "Reading the Law" namijenjenom osobama koje uče kroz rad u odvjetničkom uredu, uz mentore. Kim, pak, očekuje polaganje pravosudnog ispita: problem je u tome što se među pravosudnim ispitima američkih saveznih država, kalifornijski smatra jednim od najtežih, ima stopu prolaska od 40-50 posto iz prvog pokušaja. Kako bi se pripremila za polaganje ispita bez kojeg ne smije prakticirati pravo, Kim je u prosincu 2021. iz trećeg pokušaja položila pripremni pravosudni ispit za kalifornijske studente prava prve godine, takozvani "baby bar", pojašnjeno je na pravnom blogu kalifornijskog odvjetnika Jamesa L. Arrasmitha.

Razlog zbog kojeg se moćna poslovna žena želi baviti baš tim specifičnom područjem, njen je pokojni otac, slavni odvjetnik Robert Kardashian. Stoga bi Kim, kad jednog dana položi pravosudni ispit, htjela biti odvjetnica koja će diplomu iskoristiti kako bi pomagala u reformi američkog kaznenog pravosudnog sustava, kako je pojasnila 2023., kad je posjetila kalifornijski zatvor Pelican Bay. Kako god bilo, snimanje serije "All‘s Fair" trebalo bi početi potkraj ove ili početkom iduće godine, a među producentima projekta nalazi se i mama suosnivačice Skimsa, Kris Jenner.

Linker
08. rujan 2024 02:08