Brd Pitt 

 BENJAMIN CREMEL AFP
STVARNO NEODOLJIV

Lijep kao grijeh: Brad Pitt jednostavno ima ono nešto, opet svi pričaju o njemu

Holivudski glumac u engleskom Silverstoneu nastavio je snimati akcijski sportski spektakl "F1" o vozaču bolida Formule 1.

Holivudski glumac u engleskom Silverstoneu nastavio je snimati akcijski sportski spektakl "F1" o vozaču bolida Formule 1.

Svejedno je li razodjeven pred kamerama, zakopčan do grla u oklopu ili u kombinezonu pilota Formule 1, 60-godišnji holivudski glumac Brad Pitt jednostavno je neodoljiv. Vidjelo se to i ovog vikenda u Silverstoneu, gdje se nalazi jedna od najzahtjevnijih staza na kojoj se održavaju Grand Prix utrke Formule 1.

image

Na snimanju je bio odlično raspoložen

ALESSIO DE MARCO/IPA SPORT/IPA-AGENCY.NET/SHUTTERSTOCK

Među profesionalne vozače Brad Pitt se sjajno uklopio dok je čekao svoj red na izlazak na stazu zbog snimanja filma "F1" redatelja Josepha Kosinskog čija je premijera najavljena u lipnju iduće godine. Snima se u produkciji kompanije Apple Original Filmsa i FIA-e, organizatora Grand Prix utrka Formule 1, a u filmu uz Brada Pitta glume Damson Idris, Kerry Condon, Tobias Menzies, Javier Bardem, Sarah Niles i Sir Lewis Hamilton, legendarni vozač bolida formule, koji od natjecanja ne odustaje niti na pragu 40. rođendana.

image

Kombinezon pilota Formule 1 stoji mu kao saliven

BENJAMIN CREMEL AFP

S druge strane Brad Pitt, koji je lanjskog prosinca proslavio svoj 60. rođendan, izgleda bolje nego ikad, a u Silverstone je stigao odlično raspoložen i okupljenim obožavateljima koji su ga dočekali na ulazu podijelio autograme. Tajna njegove mladolikosti, tvrde upućeni, je u dobrim genima, redovitom vježbanju, pilingu, injekcijama botoksa i neinvazivnim estetskim zahvatima, te prirođene opuštenosti s kojom se lako hvata ukoštac i s najvećim stresovima. Naime, nije tajna da su mu burni razvod od Angeline Jolie i borba za skrbništvo nad njihovom djecom, koja se redom odriču očevog prezimena, teško pali, ali ga nisu emocionalno slomili.

image

Premijera filma očekuje se u lipnju iduće godine

FLORENT GOODEN/DPPI/SHUTTERSTOCK

Osim toga ponovno je sretan i u ljubavi, a njegova veza s 29 godina mlađom dizajnericom nakita Ines de Ramon jako je ozbiljna. Ines je četiri godine provela je i u švicarskoj tvrtki luksuznog nakita de Grisogono, godinu dana radila je na odjelu nakita u Christie‘su, a trenutačno je menadžerica i potpredsjednica tvrtke Anita Ko Jewelry. Osim nakitom opsjednuta je zdravim načinom života te je licencirana nutricionistkinja, a lani se uselila Pittovu vilu u Los Felizu.

image

Obožavateljima je podijelio autograme

DAVID DAVIES/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Prema holivudskim kuloarima Brad Pitt sa svojom dragom želi još djece, ali odluku o tome prepušta njoj. Skupa su već dvije godine, a prvi put su u zajedničkom izlasku uhvaćeni u studenome 2022.

image

Brad Pitt snimao je na pisti Grand Prix utrke Formule 1 u Silverstoneu

BENJAMIN CREMEL AFP
Linker
07. srpanj 2024 18:38