TOMISLAV KRIŠTO/CROPIX
Coffe Break

Ljupka Gojić Mikić ugostila nas je u svom domu i otkrila zbog čega nije dala da se njezina obitelj preseli u New York

U novoj epizodi našeg video serijala otišli smo do Knežije i vruće ljetno poslijepodne proveli u ugodnom razgovoru s našom poznatom manekenkom i poduzetnicom uz domaću limunadu koju nam sama pripremila.

U novoj epizodi našeg video serijala otišli smo do Knežije i vruće ljetno poslijepodne proveli u ugodnom razgovoru s našom poznatom manekenkom i poduzetnicom uz domaću limunadu koju nam sama pripremila.

Tog pakleno vrućeg poslijepodneva imali smo dogovor s Ljupkom Gojić Mikić (42), našom novom gošćom Coffee Breaka. Dok sam hodala prema njezinom stanu na zagrebačkoj Knežiji, pogled mi je zastao na (uvijek) prepunu terasu njezine slastičarnice Jolie Petite u kojoj zapravo provodi najveći dio dana jer kako kaže, uključena je u svaki detalj poslovanja, a to gosti itekako vide, cijene i podržavaju.

Otvorila je vrata svog stana u predivnoj haljini, bez trunke šminke i s tek opranom kosom povezanom u rep, te nas ponudila domaćom limunadom. Ima nešto magično u toj njezinoj jednostavnosti, neposrednosti i neopterećenosti.

Kad god se sretnemo (pa tako i ovoga puta) pomislim iz koje dimenzije dolazi ta njezina drukčija i eklektična kreativnost baš u svemu što radi - od vlastite estetike i potpuno vizionarskog stila do dizajna i poslovnih pothvata.

@gloriamagazin “Dok sam bila klinka koja je gradila karijeru u New Yorku moji roditelji i brat dobili su ponudu da dođu živjeti tamo, da će im naći poslove, pobrinuti se za obrazovanje... No, ja to nisam htjela. Ja sam inzistirala da se to ne dogodi zato što je meni dom oduvijek bio Zagreb i bojala sam se da ću ga na taj način izgubiti”, otkrila nam je Ljupka Gojić Mikić u novom #coffeebreak razgovoru 💫 cijeli video čeka vas na Gloria.hr #gloriahr #ljupkagojicmikic ♬ original sound - Gloriamagazin

Iako priznaje da nikad nije zamišljala život kakav danas živi, beskrajno u njemu uživa, a sigurna luka oduvijek joj je bila njezina obitelj. "Dok sam bila klinka koja je gradila karijeru u New Yorku moji roditelji i brat dobili su ponudu da dođu živjeti tamo, da će im naći poslove, pobrinuti se za obrazovanje... No, ja to nisam htjela. Ja sam inzistirala da se to ne dogodi zato što je meni dom oduvijek bio Zagreb i bojala sam se da ću ga na taj način izgubiti. Zapravo, ne bih ga izgubila nego bih dobila tatu, mamu i brata u New Yorku, ali je meni to sve zajedno bio dom. Uvijek sam voljela negdje odletjeti, ali se i vratiti doma. Zapravo, kad sada razmislim bilo je to jako sebično od mene", istaknula je Ljupka kroz smijeh.

Danas je ponosna majka kćeri - Jane Sienne (15), Mile Amelie (13) i Mari Dane (7). O balansiranju svih njezinih životnih uloga, žongliranju između svakodnevnih obveza i vremena za sebe, usponima i padovima, planovima i još mnogočemu, razgovarali smo s našim najuspješnijim modelom, danas uspješnom poduzetnicom i realiziranom samosvjesnom ženom.

Linker
18. srpanj 2024 08:27