Meghan Markle i princ Harry

 BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
U novom intervjuu

Meghan Markle progovorila o maltretiranju na društvenim mrežama: "Nadam se da će moje iskustvo pomoći drugima"

Zajedno sa suprugom, princom Harryjem, u intervjuu za CBS govorila je o negativnom učinku cyberbullyinga, a dotakla se i vlastitog iskustva.

Zajedno sa suprugom, princom Harryjem, u intervjuu za CBS govorila je o negativnom učinku cyberbullyinga, a dotakla se i vlastitog iskustva.

Meghan Markle i princ Harry dali su intervju za CBS-ovu emisiju "Sunday Morning" gdje su govorili o nedavno pokrenutom projektu. Riječ je o platformi namijenjenoj pružanju podrške roditeljima koji su izgubili djecu zbog zlostavljanja na društvenim mrežama, a tijekom razgovora, vojvotkinja od Sussexa osvrnula se na vlastito iskustvo te priznala kako je i sama bila žrtva cyberbullyinga, donosi People.

"Vjerujem da je važan dio puta iscjeljenja to što možemo otvoreno govoriti o tome. Nikad ne bih poželjela nikome da se osjeća onako kako sam se ja osjećala, nadam se da će moje iskustvo pomoći drugima", rekla je Markle koja je i ranije otvoreno govorila o maltretiranju kroz koje je prolazila dok je bila trudna s Archiejem i Lilibet.

Naime, u intervjuu koji je dala voditeljici Oprah Winfrey 2021. vojvotkinja je otkrila kako je imala suicidalne misli dok je prolazila kroz prvu trudnoću, a slično je prošla i u drugoj. Osim toga, u najnovijem su intervjuu ona i princ Harry otkrili nekoliko detalja iz obiteljskog života.

image

Princ Harry i Meghan Markle dali su intervju za CBS-ovu emisiju "Sunday Morning" gdje su govorili o problemu zlostavljanja na internetu

JLPPA/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

"Djeca su nam mala, imaju tri i pet godina. Divni su. Sve što kao roditelji želite je zaštititi ih. Kako vidimo što se događa u online svijetu, znamo da tu ima puno posla i sretni smo što možemo nešto promijeniti nabolje. Najvažnije stvar je slušati svoju djecu, jedino tako možemo prepoznati imaju li probleme te jesu li i sami žrtve bilo kakve vrste nasilja", rekli su.

Linker
14. rujan 2024 00:22