Miran Kurspahić

 INSTAGRAM
Novo poglavlje

Miran Kurspahić nakon neočekivanog prekida ponovo ljubi, njegovo srce osvojila je stomatologinja: "Lijepo nam je"

Par se upoznao prije dva mjeseca na jednom događanju i od onda su nerazdvojni, proveli su ljeto na Visu, a iako im je veza u začetcima, glumac, redatelj i glazbenik ne skriva koliko je sretan.

Par se upoznao prije dva mjeseca na jednom događanju i od onda su nerazdvojni, proveli su ljeto na Visu, a iako im je veza u začetcima, glumac, redatelj i glazbenik ne skriva koliko je sretan.

Pola godine nakon što je otkrio da je prekinuo dugogodišnju vezu s glazbenicom Mirnom Škrgatić svestrani umjetnik Miran Kurspahić ponovno ljubi. Sretnu vijest potvrdio je i za Gloriju te otkrio tko je žena koja je osvojila njegovo srce. Riječ je o Eliji Paljetak, specijalistici dječje stomatologije koja živi i radi u Zagrebu, a rodom je iz Rovinja.

‘‘Par mjeseci smo u vezi, upoznali smo se na jednom partyju u Zagrebu, ona voli kazalište, prvenstveno me poznaje kao redatelja, voli umjetnost i iako nije iz moje branše imamo puno dodirnih točaka. Odradili smo i prvo zajedničko ljetovanje, a zajedno smo bili i u Sarajevu gdje imam puno rodbine, a nije me bilo sedam godina. Bilo nam je jako lijepo‘‘, rekao nam je svestrani glumac, redatelj i glazbenik koji je potvrdio tezu da ljubav dolazi neočekivano, kada se najmanje nadate.

Nakon što je početkom godine njihovu četiri i pol godine dugu vezu iznenada i bez puno objašnjavanja prekinula glazbenica Mirna Škrgatić, nije krio tugu zbog ljubavnog brodoloma. "Naravno da mi je žao jer prekidi nikad nisu jednostavni. Svatko od nas se s time nosi na sebi svojstven način i gledam ovo kao priliku za obostrani rast. Snimanja, koncerti, predstave, sve se nekako naguralo u ovo vrijeme pa nemam vremena predahnuti, imam puno odgovornosti i moram biti najbolja verzija sebe‘‘, kazao je tada za Gloriju, a nakon prekida slobodno vrijeme posvetio je svojoj 10-godišnjoj kćeri Mini koju je dobio u prijašnjoj vezi.

Početkom ljeta, kada se najmanje nadao i pomirio sa samačkim životom, sustigla ga je amorova strelica. Miran, koji tradicionalno ljetuje na Visu gdje ima obiteljsku kuću, nije ni pokušao sakriti kako mu je protekle vruće dane još više užarila lijepa Elija. Na svojim društvenim mrežama objavio je nekoliko fotografija na kojima se ljubi i grli sa svojom novom dragom ne skrivajući sreću zbog ponovo pronađene ljubavi. Uz jednu zajedničku fotografiju napisao je i koliko mu znače novopronađene emocije priznajući da se nije oporavio od prošlog ljubavnog brodoloma.

‘‘Ponekad se dvije napuknute stvari spoje i nadopune kako bi popravile i stvorile jednu cjelovitu. Ne postoje savršeni partneri, samo smirujuća spoznaja kako te netko može voljeti i trebati, baš takvog okrhnutog kakav jesi‘‘, stoji u opisu njihove prve zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

A sada s osmijehom na licu kreće u jesen za koju priprema novi album sa svojim bendom TV Eye, potom jednu novu, vrlo zanimljivu predstavu svog Rebel teatra koja će se igrati šetajući po Gornjem gradu, a i u pregovorima je za novi glumački angažman. Dakle, Miran je okrenuo novu stranicu u životu, a ljepotu novim poslovima sigurno daje i činjenica da za sve ima podršku i od nove djevojke.

Linker
05. rujan 2024 11:11